СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команда СДЮСШОР U-13 з футболу м. Ужгород тріумфує в ДЮФЛ Закарпаття.

20 червня на місцевому стадіоні в Тячеві пройшли фінальні та завершальні матчі цьогорічного розіграшу Дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття. Приємно констатувати, що саме СДЮСШОР U-13 тренером яких є Вайданич Тарас впевнено перемогли в цих змаганнях. На дорозі до фіналу СДЮСШОР впевнено зайняв перше місце своєї регіональної зони.
Надалі у півфіналі СДЮСШОРівців очікував серйозний спротив від “ДЮФК” Мункач. В основний час матчу команди переможця не виявили і тільки за результатами післяматчевих пенальті у фінал пройшли ужгородці з рахунком 6-5.
У фіналі команду з Ужгорода очікували однолітки з ФК “Сузір`я” м. Свалява. У фіналі СДЮСШОР повністю володів перевагою та ігровою ініціативою, як підсумок впевнена перемога СДЮСШОРівців з рахунко 6-0. Окремо варто відзначити нападника СДЮСШОР  Олександра Черевка, який у фінальному матчі оформив хет-трик і отримав звання кращого нападника ДЮФЛ Закарпаття.
Головний тренер команди СДЮСШОР U-13 Вайданич Тарас Васильович зазначив : “В основному у всіх матчах цьогорічного турніру ми володолі ігровою ініціативою. Важким виявився півфінальний матч проти мукачівців. Адже на груповій стадії ми з ними провели два матчі і перемогли в них із загальним рахунком 8:0 і напевно у півфіналі футболісти трохи недооцінили суперника та трішки сказалась нервозність, хоча я їх перед матчем налаштовував на важку та непоступливу гру, але навіть при цих умовах у тому матчі ми теж володіли ігровою перевагою над суперником. А в фіналі мої підопічні вийшли як то кажуть з “гарячими очима” і з повної серйозністю провели матч і як підсумок перемогли з рахунком 6-0.”

Фото Анастасії Пензової.