СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ Закарпаття : СДЮСШОР U-14 зупиняється в чвертьфіналі

Команда СДЮСШОР вікової категорії U-14 тренером якої є Михайло Стегура, припинила свою участь у розіграші кубку ДЮФЛ Закарпаття на стадії чвертьфіналу. Потрібно відразу зауважити, що підопічні Михайла Стегури всі матчі грали проти старших від себе хлопців на один рік.

У груповому етапі ужгородці зайняли третє місце і відповідно потрапили до чвертьфіналу де на них очікував ДЮСШ “Колос” з міста Виноградів. Ця ігрова стадія складалась з двох матчів. У першому матчі СДЮСШОРівці формально  були господарями, але грали вони на штучному полі в селі Середнє. В той день на вулиці була сильна спека і під час гри було помітно, що гравцям обох команд було важко демонструвати свої найкращі якості, адже грати в літню спеку на полі зі штучним покриттям дуже не легко. В першому таймі ужгородці володіли ігровою ініціативою і навіть мали дві нагоди для взяття воріт, але вдача в тих моментах була на боці виноградівців. По перерві гості трохи вирівняли гру і на полі була вже більш рівна гра. В результаті матч так і завершився з рахунком 0-0.

У матчі відповіді ужгородці старались грати через короткий та середній пас. Перший тайм закінчився з рахунком 1-0 на користь “Колоса”. У другому таймі підопічні Михайла Стегури побігли відіграватись в прагненні відновити паритет на табло і послабили гру в захисті власних воріт. На жаль для ужгородців вони отримали другий гол у власні ворота. При рахунку 2-0 стався спірний епізод у штрафному майданчику виноградівців, але арбітр зустрічі контакту не угледів і пенальті не назначив. В середині другого тайму СДЮСШОР один гол відквитав. Дуник Іван прекрасним ударом в дев’ятку воріт суперника забив гол. Після забитого голу ігрова ініціатива повністю перейшла до ужгородців, але вижати бодай один гол їм не вдалось, навіть більше, під кінець зустрічі “Колос” забив йще один гол і матч закінчився з рахунком 3-1.

Про причини поразки головний тренер СДЮСШОР Михайло Стегура сказав наступне : “У нас перед цим матчем були досить серйозні кадрові проблеми у захисній лінії та лінії нападу і на жаль ми не змогли повноцінно перекрити відсутніх гравців і також був момент із неназначеним пенальті у ворота наших противників у якому я думаю арбітр помилився.Але все ж таки ми самі винні, адже ми мали спокійно вигравати у домашній грі і тоді я думаю ніяких серйозних проблем з цим суперником не виникло б.”