СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вихованці СДЮСШОР підписали контракти із ПФК “Олександрія” U-19

Троє вихованців ужгородського СДЮСШОР з футболу в це літнє міжсезоння підписали контракти із командою ФК “Олександрія” вікової категорії U-19. Мова йде про Олександра Кобеляша, Петра Луціва і Олексія Сича. Всі троє новобранців “Олександрії” з радістю поділились емоціями про новий етап в їхній кар`єрі :
Олександр Кобеляш :  Асистент головного тренера ФК “Олександрії” U-19 Карпов Олександр Олександрович зателефонував мені і запропонував мені приїхати до них на перегляд. Не довго думаючи я погодився. За весь період перегляду було бизько 50-ти кандидатів в команду на 15 вакантних місць і це не випадково, адже “Олександрія” вважається однією з найкращих команд в Україні у віковій категорії U-19. Після одного з контрольних матчів головний тренер Костиря Ігор Павлович в приватній розмові повідомив мені, що хоче залишити мене в команді. Я з радістю погодився і був дуже щасливий. Користуючись моментом хочу сказати велике спасибі керівництву СДЮСШОР, тренерам з якими я працював останній рік це Дьордь В.І., Пінковський В.В. та Фанта М.А. Також хотів би подякувати Оросу В.Ю., який тренував мене в період з 10-ти до 13-ти років. Саме Василь Юрійович заклав фундамент всіх навичок та вмінь якими я володію. Всі ці тренери максимально допомагали мені рости у професійному плані. Ну і також не можу забути про своїх партнерів в СДЮСШОР з якими ми кожного дня прогресували та проходоли через всі труднощі.
Олексій Сич : Варіант з “Олександрією” з’явився швидко. Завдяки моєму агенту всі формальні дрібниці були швидко упорядковані і я став гравцем цього клубу. Перед підписанням я пройшов з командою тренувальні збору за підсумками яких головний тренер сказав, що я йому підходжу. Емоції в мене тільки позитивні, оскільки це новий етап в моїй кар’єрі і я надіюсь, що тут все складеться для мене як найкраще. Також хочеться подякувати школі СДЮСШОР, яка дала мені необхідний початковий поштовх щоб рухатись далі.
Петро Луців : Зі мною зв’язався головний тренер Костиря Ігор Павлович і запросив мене на перегляд до “Олександрії”. Я з радістю приїхав. Перегляд проходив у звичайній формі : Декілька тренувань та ігор проти хороших професійних команд ну і звичайно тести на фізичну підготовку, які я успішно склав. Після того Ігор Павлович сказав, що він дуже уважно спостерігав за мною і що я саме той гравець, який йому потрібен. Мені було дуже приємно почути такі хвалебні відгуки головного тренера. Я залишився в команді і дуже цим задоволений, адже це новий етап в моєму професійному житті. Хочу в першу чергу подякувати Дьордю Вадиму Івановичу, який дав мені основне поняття про гру в футбол. Також хочу подякувати Пінковському В’ячеславу Венцеловичу, що тренував мене на протязі 4-ох років, він також приклав руку до мого професійного зростання.