СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Результати матчів 3-го туру U-15 турніру на честь Андрія Гаваші (ФОТО)

Шановні любителі футболу, пропуємо вам ознайомитись із результатами 3-го ігрового дня міжнародного турніру на честь Андрія Гаваші.
U-15
Група А
ДЮСШ-15 Київ – ФК «Динамо» (Київ)  0 : 3 
 СДЮСШОР Ужгород – ФК «Бранденбург» (Німеччина)     1 : 4
В 3-му турі СДЮСШОР U-15 мірявся силами із одним з фаворитів турніру, німецьким “Бранденбургом”. З самого початку гри м’ячем заволоділи підопічні Михайли Стегури. Юні ужгородці вправно контролювали м’яч в першому таймі. Німці більше оборонялись та намагались діяти на контратаках. Один з таких контрвипадів німецької команди завершився голом у ворота Ковача Валентина. Не дивлячись на пропущений гол СДЮСШОРівці не знітились і продовжували володіти м`ячем та ігровою ініціативою, але на жаль це не принесло результату в першому таймі. В другому таймі німецькі однолітки перехопили владу на футбольному полі і йще тричі вразили ворота ужгородців. СДЮСШОР спромігся на гол престижу від  Ізая Тараса, який вдало пробив по воротах німців з 15-ти метрів. Як підсумок перемога команди “Бранденбург” з рахунком 4:1.
Один з найактивніших гравців матчу Максим Лютнянський поділився враженнями від цього поєдинку : “
Мені сподобалось як ми контролювали м’яч та грали в короткий та середній пас. Особливо це стосується першого тайму, але на жаль зіграли не дуже добре на завершальній стадії атак. В другому таймі ми вже підсіли фізично, адже ще не до кінця відновились після виснажливих навчально-тренувальних зборів і протистояти німецькій команді стало значно важче. Також в нас є деякі кадрові проблеми, декілька гравців захворіли і відповідно були сьогодні відсутні. Це і вплинуло на кінцевий результат. “

 

 

Група В
ФК «Чіксереда» (Румунія) – ФК «Шахтар» (Донецьк)    При рахунку 0 : 10 матч було перервано
 ФК «Мункач» (Мукачево) – ОК ім. І. Піддубного (Київ)     2 : 3
 ФК «Львів» (Львів) – ФК «Карпати» (Львів)         0 : 2

Фото Анастасія Пензова  ФФЗ