СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Результати матчів 5-го туру турніру на честь Андрія Гаваші (ФОТО). Запрошення на фінальні матчі.

До вашої уваги результати матчів 5-го туру міжнародного турніру на честь Андрія Гаваші.
U-15
Група А
ФК «Динамо» (Київ) – СДЮСШОР Ужгород   0 : 1
Фотозвіт матчу дивіться на офіційній групі СДЮСШОР Ужгород у Facebook.
У 5-му турі СДЮСШОР зустрічався із одним з фаворитів змагань київським “Динамо”. Ужгородці після перемоги над столичним ДЮСШ №15 були в хорошому настрої. Це було помітно по грі підопічних Михайла Стегури, який провів прекрасну психологічну роботу з гравцями та чудово підготував їх до гри з динамівцями. Футболісти СДЮСШОРу не дивлячись на іменитого суперника сміливо діяли у створені атак, та компактно оборонялись коли того вимагала ігрова ситуація на полі. На 39-ій хвилині пролунав перший тривожний дзвіночок для “Динамо”. Це Бурштинський Віталій прекрасно пробив з 25-ти метрів, але влучив у хрестовину воріт. Після цього динамівці створили декілька хороших моментів для взяття воріт, але воротар СДЮСШОР Чамата Артем показав прекрасну гру і не дозволив відзначитись футболістам зі столиці України. Натомість СДЮСШОР відкрив рахунок в матчі. На 60-ій хвилині матчу Повхан Іван змістився в центр і невідпорно пробив в дальній від кіпера кут. Як підсумок, СДЮСШОР перемагає “Динамо” Київ з рахунком 1-0.

Автор забитого голу Повхан Іван прокоментував переможнйи матч : 
“Після першої переможної гри ми як то кажуть піднялись духом і зрозуміли, що можемо виграти в будь-якого суперника. Тому в цій грі ми вже грали впевненіше ніж в минулих. В мене зараз дуже хороші позитивні емоції. Після забитого голу я дуже зрадів за команду, адже саме завдяки зусиллям всіх моїх партнерів ми забили цей гол. Також дуже приємно за нашого тренера, він за нас дуже переживав та прекрасно підготував нас до цієї гри. Динамівці впродовж матчу весь час спорили з арбітром і це полегшело нам завдання, адже вони не були сконцентровані на самій грі.”
 ФК «Спартакус» (Угорщина) – ДЮСШ-15 Київ    2 :1
Група В
ФК «Шахтар» (Донецьк) – ФК «Мункач» (Мукачево)     4 : 0
ФК «Львів» (Львів) – ФК «Чіксереда» (Румунія)          3 : 1 
ОК ім. І. Піддубного (Київ) – ФК «Карпати» (Львів)      1 : 1
U-17
Група А
СДЮСШОР Ужгород – ФК «Шахтар U-17» (Донецьк) – 0:1
СДЮСШОР провів прекрасний матч проти іменитого суперника з Донецька. В очі кидалось те, що тренер СДЮСШОРу Пінковський В`ячеслав чудово налаштував своїх підопічних на цю гру. Ужгородці з перших хвилин матчу впевнено діяли проти донеччан. Звичайно, що мінімальною перевагою у володінні м`ячем володіли гості, натомість СДЮСШОР надійно грав в захисті не даючи жодних стовідцоткових шансів для взяття воріт своїм опонентам. Деколи ужгородці створювали хороші передумови для швидких контратак, але то “Шахтар” добре грав в захисті, то СДЮСШОРу не вистачало якісного останнього пасу. З початку і до середини другого тайму територіальною перевагою заволоділи ужгородці. “Шахтар” відверто оборонявся та сів глибоко до своїх воріт. На жаль жодної результативної користі від цього отримати не вдалось. Натомість гірники забили. На 58-ій хвилині нападник Андрій Черук засмутив воротаря СДЮСШОРа Калая Андрія і вивів свою команду вперед. Надалі на полі була рівна гра, але голів більше ніхто не забивав. Як підсумок, при нічийній грі перемогу здобули гості з Донецька.
Головний тренер СДЮСШОР Ужгород Пінковський В`ячеслав Венцелович :
“По цій грі в мене немає претензій до хлопців по самовіддачі . Навіть вболівальники після гри подякували оплесками нашим футболістам за чудову гру. Взагалі мені гра сподобалась. Ми дуже впевнено діяли проти такого іменитого суперника. Але тим і відрізняється клас команди, що “Шахтар” створивши тільки один гольовий момент за матч відразу його реалізував. Я думаю, що по цій грі незважаючи на навдалий результат видно було, що ми рухаємось в правильному напрямку. “
ДЮСШ-15 Київ – ФК «Львів» (Львів) – 1:2
 Група В
ФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Шахтар U-16» (Донецьк) – 0:3
ФК «Cкала» (Моршин) – СДЮСШОР U-16 Ужгород – 2:3
Не дивлячись на загальну стомленність команда СДЮСШОР U-16 змогла продемонструвати чудовий футбол та проявити характер на футбольному полі і здобути свою другу перемогу на цьому турнірі проти старших на рік опонентів. Підопічні Мухлиніна Володимира в другому таймі впевнено побігли вперед і були за це винагороджені. Дублем в матчі відзначився нападник ужгородців Андрій Зізич, йще один автогол у свої ворота забив гравець “Скали” з Моршину Назар Цвик. Також потрібно зауважити, що СДЮСШОР мав шанси забити четвертий гол у цьому матчі, але завдяки нереалізованому пенальті рахунок в грі залишився 3:2 на користь СДЮСШОРу. Також потрібно похвалити і тренера команди Мухлиніна Володимира Олексійовича, який при досить великий стомленості всього колективу, зміг налаштувати своїх підопічних на хорошу гру. 
Шановні батьки, друзі та вболівальники СДЮСШОР. Ми щиросердечно запрошуємо вас 19-го серпня підтримати ваших улюбленців в останній день міжнародного турніру на честь Андрія Гаваші. До вашої уваги розклад матчів команд СДЮСШОР :
U-15
Матч за 7 місце
СДЮСШОР Ужгород – ОК ім. Піддубного (Київ)
м. Ужгород, стадіон «Спартак»            Початок – 10:00
ФІНАЛ
ФК «Бранденбург» (Німеччина) – ФК «Шахтар» (Донецьк)
м. Ужгород, стадіон «Авангард» (центральне поле)           Початок – 10:00
U-17
Матч за 3 місце
СДЮСШОР U-16 – ФК «Шахтар» (Донецьк)
м. Ужгород, стадіон «Спартак»       Початок – 11:30
Матч за 9 місце
ОК ім. Піддубного (Київ) – СДЮСШОР Ужгород
смт Середнє, селищний стадіон            Початок – 10:00
ФІНАЛ
ФК «Львів» – ФК «Шахтар U-16» (Донецьк)
м. Ужгород, стадіон «Авангард» (центральне поле)   Початок – 12:30
Після фінальних матчів відбудеться нагородження команд та урочисте закриття турніру на честь Андрія Гаваші.