СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Остаточні результати 4-го за ліком міжнародного турніру на честь Андрія Гаваші.

Ось і завершився 4-ий за ліком міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Як завжди, на змаганнях були зібрані найкращі команди України, декілька команд ужгородського СДЮСШОР та декілька іменитих академій з інших європейських країн. Ми хочемо віддячити всім вболівальникам СДЮСШОР за вашу підтримку впродовж всього турніру. Футболісти СДЮСШОР відчували, що в них є справжній 12-ий гравець, який постійно підтримує їх під час яскравих перемог та після прикрих поразок. До вашої уваги пропонуємо ознайомитись із остаточними результатами змагань :
Вікова категорія U-15
Матч за 1 місце
ФК «Бранденбург» (Німеччина) – ФК «Шахтар» (Донецьк) – 0:3
Матч за 3 місце
ФК «Динамо» (Київ) – ФК «Карпати» (Львів) – 2:1
Матч за 5 місце
ФК «Спартакус» (Угорщина) – ФК «Львів» – 1:1, за пенальті 4:5
Матч за 7 місце
СДЮСШОР Ужгород – ОК ім. Піддубного (Київ) – 7:3
Це був справжній матч для глядачів, адже в цій грі обидві команди продемонстрували максимально відкритий, динамічний та яскравий футбол. Не дарма в цьому матчі було забито аж 10 голів. СДЮСШОР впродовж всього матчу переважав свого противника і впевнено переміг з рахунком 7:3 продемонструвавши прекрасну результативність та видовищність у завершальній стадії атак. Напевно починаючи з середини турніру і до його кінця підопічні Михайла Стегури знайшли свою гру, адже з 5-ти матчів на турнірі СДЮСШОРівці виграли останні 3. 
Матч за 9 місце
ДЮСШ №15 (Київ) – ФК «Мункач» (Мукачево) – 4:2
Вікова категорія U-17
Матч за 1 місце
ФК «Львів» – «Шахтар» U-16 (Донецьк) – 0:3
Матч за 3 місце
СДЮСШОР U-16 (Ужгород) – «Шахтар» U-17 (Донецьк) – 0:0, за пенальті 3:4
СДЮСШОР U-16 проводив цей матч проти старших на один рік донеччан. У грі з іменитим “Шахтарем” підопічні Мухлиніна Володимира надійно та компактно діяли в захисті, не даючи супернику створити велику кількість гольових нагод. “Шахтар” впродовж матчу більше володів м`чем, але і ужгородці не засиджувались в обороні і коли була можливість швидко вибігали в контратаки змушуючи захист гірників оборонятись та уважно діяти в захисті. В основний час була зафіксовано нульова нічия. А ось в серії післяматчевих пенальті пощастило більше гостям із Донецька.
Матч за 5 місце
ФК «Спартакус» (Угорщина) – ФК «Мункач» (Мукачево) – 1:4
Матч за 7 місце
ДЮСШ-15 Київ – ФК «Скала» (Моршин) – 2:1
Матч за 9 місце
СДЮСШОР U-17 Ужгород – ОК ім. І.Піддубного (Київ) – 1:2
Не дивлячись на негативний результат підопічні Пінковського В`ячеслава майже у всіх своїх матчах на цьому турнірі показали хорошу гру. В багатьох поєдинках СДЮСШОР U-17 мав брати очки, але в кінцівці ігор бракувало концентрації і перемога вислизала з рук. В цій грі СДЮСШОР знову показав хорошу гру, були навіть декілька хороших моментів для взяття воріт, але кияни на завершальній стадії атак були вправнішими і як підсумок, перегмогли з рахунком 2:1. Єдиний гол у складі ужгородців забив Владислав Цибик. 

Фото Анастасії Пензової ФФЗ.