СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Завершився 5-ий міжнародний турнір “Carpathia CUP”.

24-го серпня завершився 5-ий міжнародний турнір “Carpathia CUP”, який проходив в місті Ужгород. Як ми вже зазначали цей турнір зібрав 90-то команд з різних куточків України та ближнього зарубіжжя. Змагання проходили серед вікових категорій U-7 U-8 U-9 U-10 U-11. Команди СДЮСШОР Ужгород приймали участь у всіх 5-ти вікових категоріях. 
Фотозвіт міжнародного турніру  “Carpathia CUP”
Команда СДЮСШОР U-7 була представлена одразу двома складами. За підсумками змагань СДЮСШОР -1 у матчі за 11-те програв другій команді львівських “Карпат” з рахунком 2-0 і зайняв 12-те місце. А в поєдинку за 13-те місце друга команда СДЮСШОРу з рахунком 0-1 поступилась другій команді “Зінедін” Ужгород.
Тренер команди СДЮСШОР U-7 Предчук Антон Васильович : “Якщо говорити про позитивні моменти то я задоволений цим турніром в плані ігрової практики для всіх моїх футболістів. Адже всі вдосталь награлись у футбол, отримали досвід матчів проти хороших противників і такі турнірі це гарне свято для дітей та їхніх батьків. Також я задоволений діями нашого воротаря Марковича Івана, який впродовж всього турніру надійно грав в рамці воріт. А серед мінусів то я не задоволений реалізацією моментів моєї команди. Якщо б ми забили бодай половину з того, що створили то результат був би значно кращим. Ці змагання показали над чим мені потрібно працювати і які футбольні якості вдосконалювати в юних футболістів СДЮСШОР. “ 
Команда СДЮСШОР U-8 у матчі за 7-ме місце впевнено перемогла “Діназ” з Вишгорода з рахунком 4-2 і відповідно за підсумками змагань посіла 7-ме місце.
Тренер команди СДЮСШОР U-8 Шанта Іван Федорович : Наша команда зайняла 7-ме місце, звичайно, що результат міг би бути кращим тому, що не всі основні гравці були присутні на змаганнях. Але зрештою я задоволений, адже хлопчики отримали багато ігрової практики, зіграли проти хороших противників і відпочили разом зі своїми батьками, які палко нас підтримували. 
У віковій категорії U-9 ужгородський СДЮСШОР посів почесне 3-те місце. У важкому півфінальному поєдинку підопічні Шукаля Юрія поступились з рахунком 2-1 іменитому одеському “Чорноморцю”. А вже в матчі за 3-те місце перемогли “Чайку” з Вишгорода з рахунком 1-0. Друга команда СДЮСШОР посіла 8-ме місце програвши у завершальному матчі ФК “Мункач”. Також потрібно зазначити, що кращим серед захисників на турнірі “Carpathia CUP” був гравець СДЮСШОР Ужгород Станіслав Пузяк, а серед нападників також вихованець СДЮСШОР Вадим Головка.  Ми щиро вітаємо Шукаля Юрія Юрійовича з позитивним результатом на цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-9 Шукаль Юрій Юрійович : Не дивлячись на те, що результат для нас не був головним, саме результатом я задоволений. Тим більше враховуючи той факт, що хлопчики перейшли з маленького поля на більше і вперше грали в таких умовах. Але я дітками повністю задоволений, вони у всіх матчах дуже старалися, показали свої найкращі якості та отримали багато ігрової практики.
Серед юних футболістів вікової категорії U-10, СДЮСШОР також виставив дві команди. СДЮСШОР-1 у матчі за 5-те місце поступився 2-1 команді “Форвард” з міста Луцьк і відповідно посів 6-те місце. А СДЮСШОР-2 в ужгородському дербі проти “Зінедін-2” переміг в серії пенальті 3-2 і зайняв 17-те місце.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Деревлянка Анатолій Васильович : “В принципі я задоволений діями своїх команд, тим більше враховуючи той факт, що ми тільки за тиждень до цього турніру вийшли з канікул. Всі гравці отримали багато ігрової практики, а в такому молодому віці це дуже важливо. Також мушу визнати, що кадрові проблеми та відсутність одного з ключових гравців значно вплинула на результат. “
Команди СДЮСШОР U-11 серед своїх однолітків показали наступні результати. СДЮСШОР-1 у матчі за 7-ме місце переміг з рахунком 1-0 “Зінедін-Фаворит”. А команда СДЮСШОР-2 посіла 6-те місце.  У поєдинку за 5-те місце СДЮСШОРівці поступились команді “Чемпіон” м.Тернопіль з рахунком 2-0, у підсумку зайнявши 6-те місце.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Шоляк Володимир Юрійович : “Цей турнір я розглядав як частину підготовки. Всі гравці отримали хороший ігровий досвід проти пристойних команд. Але чесно кажучи результат в нас міг бути кращим якщо б ми реалізували ті моменти, які створили.”