СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Анонс третього туру ДЮФЛ України.

23-го вересня на ужгородському стадіоні “Спартак” будуть проходити матчі 3-го туру дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. 
У суботніх поєдинках ужгородський СДЮСШОР  зіграє проти команди “Буковина” Чернівці. Зауважимо, що вікові категорії U-14 та U-16 зіграють цей поєдинок в Ужгороді на стадіоні “Спартак”, а команди вікових категорій U-15 та U-17 проведуть свої матчі у Володимирі – Волинському проти тамтешньої команди. До вашої уваги трохи статистики : СДЮСШОР U -14 має у своєму шість очок і на данний момент у турнірній таблиці поділяє 1-ше місце з львівськими “Карпатами”, натомість їхній противник з чернівців, після двох матчів має у своєму активі тільки один заліковий пункт. Тому очевидним фаворитом у цьому матчі вважається СДЮСШОР. В іншому матчі, який пройде в Ужгороді між командами вікової категорії U-16 ситуація більш рівніша. Ужгородці мають у своєму активі одне очко, а “Буковина” нуль. Якщо ж дивитись на різницю мячів то однозначним фаворитом буде СДЮСШОР, адже оборона у Чернівців мяко кажучи не відзначається надійністю. Після двох матчів “Буковина” U-16 пропустила аж 9 м`ячів і забила тільки 1. У виїздних матчах СДЮСШОРівці зіграть проти команди BRW-ВІК (Володимир- Волинський). У грі між цими командами вікової категорії U-15 очікується безкомпромісна гра, адже і ужгородці і волиняни мають у своєму доробку по одному заліковому пункті. А ось у найстаршій віковій категорії U-17, принаймі на папері фаворитом буде вважатись команда BRW-ВІК, вони здобули одну перемогу, натомість СДЮСШОР U-17 очки ще не набирав. Але ми всі вболіваємо та очікуємо, що СДЮСШОР U-17 у суботу здобуде свій перший позитивний результат. 
 
Нагадаємо, що матчі вікових категорій U-16 та U-17 розпочинаються о 12-ій годині, а поєдинки команд U-14 та U-15 о 14-ій годині. 
Ми запрошуємо всіх вболівальників СДЮСШОРу на запеклі футбольні баталії на стадіоні “Спартак”, аби підтримати наш рідний СДЮСШОР.