СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР поступається на власному полі .

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
30-го вересня на стадіоні “Спартак” проходили матчі четвертого туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги. СДЮСШОР Ужгород на своєму полі приймав команду “Буковина” Чернівці. В другому матчі на поле вийшли гравці вікової категорії U-15. В минулому матчі СДЮСШОР U-15 впевнено переграв на виїзді команду з Володимира – Волинського із рахунком 2:0. А “Буковина” вдома зіграла в безгольову нічию з ФК “Львів”. З огляду на турнірну таблицю фаворитом виглядають гості з Чернівців, які посідають 3-те місце, однак вони лише на 3 пункти випереджають ужгородців.
Матч розпочався досить жваво. Вже на 2-ій хвилині рахунок матчу був відкритий. Півзахисник “Буковини” Хромей Михайло обіграв декількох опонентів і з 20-ти метрів пробив під опорну ногу воротарю ужгородців Чаматі Артему. На цьому гості не зупинились і вже за декілька хвилин подвоїли свою перевагу. Мацутла Емре скориставася непорозумінням гравців СДЮСШОР і відправив м’яча в сітку воріт. Після другого пропущеного голу ужгородці активізувались і перехопили ініціативу на футбольному полі. Активними у складі СДЮСШОРу були Дуник Іван та Повхан Іван. До речі саме останній на 14-ій хвилині мав чудово нагоду аби скоротити відставання своєї команди. Повхан Іван чудово зіграв у відборі, обікрав захисників і вийшов один на один з воротарем “Буковини” Рогальським Вадимом, але переграти його не зумів. Ужгородці дуже старались забити гол і створили декілька хороших передумов для цього, але на жаль сьогодні був не день підопічних Михайла Стегури. Натомість гості скористались відкритою грою господарів і двічі спіймали ужгородців на контратаках. Спочатку той таки Хромей Михайло технічно зіграв в центральній частині поля і з 23-ох метрів результативно пробив по воротах СДЮСШОРа. 3-0 на користь “Буковини”. І вже під занавіс першого тайму йще одна контратака гостей принесла їм гол. Нападник Чернівців Гаврилюк Тарас вибіг на рандеву з воротарем і без перешкод відправив м’яча в дальній від кіпера кут. Перший тайм завершився з рахунком 4:0.
У другому таймі по зрозумілим причинам було значно менше ігрової інтриги і гра проходила в повільному та спокійному темпі. Ужгородці все ж таки намагались забити гол і створювали напівмоменти біля воріт Рогальського Вадима, але на жаль нічого результативного з цього не вийшло. Це був просто не день команди СДЮСШОР U-15. Наприклад вже на початку другого тайму нападник Ужгороду Повхан Іван після чудового навісу від партнера по команді мав стовідсоткову нагоду аби забити гол, але йому не вистачило холоднокровності і рахунко не змінився. Натомість ніяких проблем з холоднокровністю не було в нападника “Буковини” Гаврилюка Тараса. Тарас обікрав воротаря ужгородців Чамату Артема і з гострого кута лівого флангу відправив м’яча під перекладину воріт Ужгороду. Надалі гра повністю заспокоїлась і команди відверто догравали цей поєдинок.
Як підсумок перемога чернівецької “Буковини” з рахунком 5:0.
СДЮСШОР Ужгород – ФК “Буковина” Чернівці 0 : 5
Голи : Хромей М. 3хв, 32хв, Мацутла Е. 11хв, Гаврилюк Т. 34хв, 48хв.