СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР зіграв чергові матчі в ДЮФЛ Закарпаття.

03 вересня СДЮСШОР зіграв свої поєдинки в ДЮФЛ Закарпаття. Команди вікових категорій U-13 та U-14 приймали на своєму домашньому стадіоні “Спартак” команду ФК “Зінедін” з ужгородського району. 
Фотозвіт матчів СДЮСШОР  – “Зінедін” дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
 
СДЮСШОР U-13 м.Ужгород – “Зінедін” U-13 Ужгородський район  4 : 0
Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-13. З перших же хвилин ініціативою заволоділи СДЮСШОРівці і з початком матчу почали створювати свої атаки. Такий активний старт приніс господарям дивіденди вже на 7-ій хвилині. Гол на свій рахунок записав Пришляк Андрій, який забігаючи наперед в цьому матчі оформив дубль забивши гол в другому таймі. Через декілька хвилин Мушак Артур також забив свій гол. В загальному СДЮСШОР під час всього поєдинку володів повної територіальною перевагою на футбольному полі. Активними у складі господарів були Югас Давид, Мушак Артур, Бабич Максим та Башмарін Олександр. До речі саме Олександр забив третій гол своєї команди на 21-ій хвилині, чудово пробивши з-за меж штрафного майданчику.  Як підсумок впевнена перемога підопічних Миколи Фанти з рахунком 4:0.
СДЮСШОР U-14 м.Ужгород – “Зінедін” U-15 Ужгородський район  1 : 2
Як ми вже раніше наголошували, команда СДЮСШОР U-14 всі свої матчі грає проти старших на рік суперників і ця гра не стала виключенням. В цілому це була рівна та непоступлива гра, але в першому таймі мінімальною перевагою на полі володіли СДЮСШОРівці, наслідком цього став забитий гол від атакувального півзахисника СДЮСШОРа Олександра Черевко. В другій половині матчу “Зінедін” перехопив ініціативу і спромігся не тільки відновити паритет, а й перемогти молодших на рік СДЮСШОРівців. “Зінедін” здобув перемогу завдяки влучним ударам Максима Лютнянського та Левкулича Олександра.
Також 03 вересня свої матчі в рамках ДЮФЛ Закарпаття зіграла команда СДЮСШОР U-9, яку тренерує Шанта Іван Федорович, вони також всі матчі грають проти старших на один рік суперників. Відповідно ці змагання проходять серед хлопчиків вікової категорії U-10. 
ДЮСШ №1 U-10 – СДЮСШОР Ужгород U-9  2 : 1
ЗОШ № 3 U-10 – СДЮСШОР Ужгород U-9   0 : 3