СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Інформація про матчі СДЮСШОР в рамках ДЮФЛ України.

07 жовтня ужгородський СДЮСШОР зіграв свої чергові матчі 5-го турі в рамках всеукраїнських змагань дитячо-юнацької футбольної ліги України. В цілому ужгородці отримали дуже не поганий результат, адже з чотирьох матчів здобули три перемоги і відповідно 9 очок з 12-ти можливих. Пропонуємо вам детальніше ознайомитись із розвитком подій в зіграних матчах командою СДЮСШОР Ужгород. 
U-14. СДЮСШОР (Ужгород)  – BRW-ВІК (Володимир- Волинський)   2 : 0
Свою переможну ходу продовжує команда СДЮСШОР U-14. На цей раз підопічні Тараса Вайданича перемогли BRW-ВІК з рахунком 2:0. Відверто кажучи гра не була легкою. Адже в першому таймі волиняни володіли мінімальною ігровою ініціативою, але забити гол не зуміли. А в другій половині матчу ужгородці повністю перехопили владу на футбольному полі. Результатом цього стали два забиті м`ячі. Спочатку в дебюті другого тайму після чудового навісу від Олександра Балажа, Крістіан Селеш забив гол. Після цього аткивний Крастіан Селеш неодноразово міг подвоїти перевагу своєї команди, але переграти голкіпера противників не зумів. Під кінець зустрічі ужгородці забили другий гол. Гострий простріл Селеша, замкнув Ковчар Ігор, який і встановив остаточний результат матчу. 
U-15. ФК “Львів” –  СДЮСШОР (Ужгород)    0 : 1
Після відверто невдалого минулого матчу проти чернівецької “Буковини”, підопічні Михайла Стегури сповна реабілітувались перед власними вболівальниками виїздним виграшем над львівською командою. Це була важка перемога команди СДЮСШОР U-15. В цій грі жодна з команд не мала великої кількості нагод для взяття воріт. Але ужгородці на відміну від ФК “Львів” використали свій момент вдало зігравши на завершальній стадії атак. Красивим голом відзначився Бурштинський Віталій, який з 20-ти метрів влучно пробив точно в дев’ятку воріт суперника. Як підсумок, перемога з мінімальним рахунком команди СДЮСШОР U-15.
U-16. СДЮСШОР (Ужгород)  – BRW-ВІК (Володимир- Волинський)   2 : 1
СДЮСШОРівці вдало розпочали гру, та першими забили гол. Результативним ударом відзначився Андрій Зізич. Надалі ужгородці грали від оборони та намагались діяти на контратаках. Під кінець зустрічі волинянам вдалось зрівняти рахунок. Але СДЮСШОР U-16 продемонстрував справжню волю до перемоги і забив вирішальний гол вже у додатковий арбітром час. Переможний м’яч з одинадцятиметрової позначки на свій рахунок записав Адріан Мігалко. Як підсумок підопічні Володимира Мухлиніна перемагають BRW-ВІК з рахунком 2:1.
U-17. ФК “Львів” –  СДЮСШОР (Ужгород)    6 : 0
До пропущеного голу ужгородці показували гідну гру. Старались атакувати, демонструвати комбінаційний футбол та компактно оборонятись. Але пропущений в першому таймі м`яч морально надломив підопічних В`ячеслава Пінковського. Надалі львів`яни показали хорошу результативність і здобули впевнену перемогу з рахунком 6:0.