СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. Гольова феєрія від Селеша Крістіана.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
14-го жовтня на стадіоні “Спартак” проходили матчі шостого туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги. На глядачів очікувало справжнє закарпатське дербі. Адже ужгородський СДЮСШОР на своєму полі приймав  “Мукачівську футбольну академію”. Слідом за грою старших складів на поле вийшли молодші, а саме гравці вікової категорії U-14. В минулій зустрічі мукачівці вдома поступились команді ФК “Львів” з рахунком 0:3 і займають в турнірній таблиці 8-ме місце. Ужгородці ж бо всі свої матчі виграли і з стовідсотковим показником лідирують у турнірній таблиці, а в минулому матчі на своєму полі декласували “BRW-BIK” з Володимира-Волилинського з рахунком 2:0. Тому перед матчем фаворитом зустрічі вважався СДЮСШОР.
Матч розпочався виважено та спокійно, але не дивлячись на це вже на 5-ій хвилині СДЮСШОР міг відкривати рахунок в матчі. Після навісу з кутового м’яч відрекошетив в стійку воріт гостей. Через 3 хвилини гравець Ужгороду Селеш Крістіан обіграв декількох захисників і вийшов на оперативний простір, але своїх захисників підстрахував воротар мукачівців Матий Роберт, який в останній момент відібрав круглого з-під ніг Селеша. На 13-ій хвилині ужгородці нарешті домоглись свого і відкрили рахунок в матчі. Селеш Крістіан скористався гарним навісом з лівого флангу і випередив воротаря, тим самим головою відправивши м’яча в сітку воріт Мукачева. 1:0 на користь господарів. Ужгородці продовжували володіти ігровою ініціативою і створювати моменти. В середині першого тайму ужгородці мали йще один реальний шанс аби забити гол. Після тривалої та масованої атаки Черевко Олександр отримав м’яча і пробив трохи мимо воріт. На цьому перший тайм закінчився із мінімальною перевагою підопічних Тараса Вайданича.
СДЮСШОРівці дуже активно розпочали другий тайм. Вже на 2-ій хвилині чудову реакцію продемонстрував воротар гостей Матий Роберт, який відбив постріл Черевка Олександра. Блище до середини другого тайму рахунок в матчі було подвоєно. Після чудового індивідуально проходу Балажа Олександра по правому фланзі, Селеш Крістіан в порожні ворота забив гол. За декілька хвилин Селеш міг оформлювати хет-трик. Чудова позиційна атака з правого флангу, вивела Крістіана на ударну позицію, але останній як слід не влучив по м’ячу. Мукачівці могли скоротити відставання в рахунку. Василишин Данило мав потенційно гольову нагоду, але вчасно вийшов з воріт голкіпер Ужгороду Лабатій Валентин та забрав м’яч до своїх рук. Все ж таки Селеш домігся свого і забив третій м’яч в цій зустрічі на 49-ій хвилині, замкнувши фланговий простріл від партнера.
Як підсумок переконлива перемога підопічних Тараса Вайданича, які продовжують вести лідерство у турнірній таблиці.