СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Інформація про гостьові матчі СДЮСШОР в ДЮФЛ України.

Як ми вже раніше анонсували, вікові категорії СДЮСШОРу U-17 та U-15 проводили свої матчі шостого туру на виїзді проти Івано-Франківського “Прикарпаття”.

“Прикарпаття” U-17 – СДЮСШОР U-17   1 : 0
Ужгородці грали проти одного з лідерів турнірної таблиці, адже франківчани займають другу сходинку і зрозуміло, що саме господарі являлись фаворитом зустрічі. Але не дивлячись на це підопічні В’ячеслава Пінковського показали дуже пристойну гру за підсумками якої заслуговували на залікові пункти в цьому матчі. Але на жаль футбольна фортуна була на боці господарів, які забили свій єдиний м’яч аж під кінець зустрічі.

“Прикарпаття” U-15 – СДЮСШОР U-15   2 : 1
Це була також напружена гра в якій ужгородцям не пощастило. Початок зустрічі був за “Прикарпаттям”, які дуже інтенсивно розпочали гру. Ближче до середини тайму СДЮСШОР вирівняв гру і забив гол. З пенальті відзначився Колодка Богдан. Після забитого голу ужгородці могли подвоїти свою перевагу, але м’яч після небезпечного удару Ролі Максима влучив у перекладину воріт господарів. Під кінець другого тайму ужгородці не втримали свою перевагу і пропустили два голи у власні ворота, які принесли перемогу франківчанам.