СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. Мінімальна перемога ужгородців над мукачівцями.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
20-го жовтня на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі сьомого туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги. На глядачів вже другий тиждень поспіль очікувало справжнє закарпатське дербі. Адже ужгородський СДЮСШОР на своєму полі приймав “Мукачівську футбольну академію”. Після гри дорослих складів на поле вийшли молодші, а саме гравці вікової категорії U-15. В цьому матчі ужгородці очікували тільки перемогу, адже саме вони були фаворитами в цій зустрічі. Ужгородці знаходяться в середині турнірної таблиці, натомість мукачівці замикають турнірну таблицю.
Початок першого тайму був однозначно за СДЮСШОРом. Результатом активного старту був швидкий гол від Бурштинського Віталія, який на 4-ій хвилині обікрав воротаря гостей і в порожні ворота відправив м’яча в сітку. Після забитого голу гра на футбольному полі вирівнялась. Згодом на 17-ій хвилині мукачівці створили свій перший небезпечний момент. Кравець Віталій пробивав з 25-ти метрів, але прекрасно зіграв Чамата Артем відбивши м’яч. За декілька хвилин йще одну нагоду мали гості. Левко Ярослав отримав м’яч після рикошету і з вигідної позиції мав можливість забити гол, але пробити по м’ячу як слід не зумів. Надалі в першому таймі на полі продовжувалась рівна гра в якій жодна з команд не мала можливостей забити гол. 
Вже на початку другого тайму ужгородці мали стовідсоткову нагоду для подвоєння рахунку в цьому матчі. Бабич Іван обікрав гравців Мукачева і вибіг на побачення з воротарем, але був збитий захисниками команди суперника. Пенальті взявся виконувати Колодка Богдан, але на жаль для СДЮСШОРа реалізувати його не зумів. На 54-ій хвилині нападник Ужгорода Повхан Іван міг відзначитись голом. Він отримав м’яч після чудового навісу зі штрафного удару, але пробив невдало, як наслідок воротар гостей Баліцький Дмитро спіймав круглого в руки. На 57-ій хвилині вже мукачівці могли святкувати забитий гол. Хайнас Віталій небезпечно пробивав з-за меж штрафного майданчику, але Чамата Артем в карколовному стрибку зреагував на цей удар і перевів його на кутовий.
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу підопічних Михайла Стегури з рахунком 1:0.