СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Анонс восьмого туру ДЮФЛ України.

Завтра 25-го вересня ужгородський СДЮСШОР зіграє свої матчі 8-го туру в рамках змагань дитячо-юнацької футбольної ліги України. Ми в чергове наголошуємо, що у зв`язку з встановленням легкоатлетичних бігових доріжок на стадіоні “Спартак”, ужгородський СДЮСШОР проведе свої домашні матчі 8-го та 9-го туру на стадіоні “Автомобіліст”. 
U-14. СДЮСШОР (Ужгород) –  “Карпати” (Львів).  Початок матчу в 14.00
Це буде без перебільшення центральна та вирішальна гра першого кола для обох команд. Все ж таки ужгородці до цього матчу підходять в статусі фаворита, адже саме підопічні Тараса Вайданича займають перше місце в турнірній таблиці і випереджають львів`ян 
на одне очко, які йдуть на другому місці. Саме тому ми запрошуємо всіх любителів футболу на цю надважливу гру, щоб підтримати рідний СДЮСШОР.   
U-16. СДЮСШОР (Ужгород)  – “Карпати” (Львів).  Початок матчу в 12.00
Це буде також цікава гра. Підопічні Володимира Мухлиніна будуть протистояти одному з лідерів турнірної таблиці. Очевидно, що в грі проти 
львів`ян ужгородці не потребують додаткової мотиваці і ця гра буде безкомпромісна. Також це чудовий шанс для СДЮСШОРівців провірити себе та свої можливості на фоні іменитих “Карпат”. 
U-15. “Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород).  Початок матчу в 14.00
Підопічні Михайла Стегури зіграють на виїзді проти львівських “Карпат”. Л
ьвів`яни всього на 4 очки випереджають ужгородців, тому можна вважати, що ця гра буде приблизно між рівними за силою суперниками.
U-17. “Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород).  Початок матчу в 12.00
На виїзді проведуть свій матч найстарші СДЮСШОРівці проти однолітків з 
львівських “Карпат”.  Карпатівці в цій віковій категорії займають перше місце, натомість ужгородці після яскравої та важкої перемоги в закарпатському дербі проти мукачівців знаходяться в піднесоному стані. Тому підопічні В`ячеслава Пінковського безумовно мають шанси на успіх в данному протистоянні.