СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-16. «Карпати» перемагають СДЮСШОР.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
25-го жовтня на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 8-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. До ужгородців в гості приїхали львівські “Карпати”. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16. З турнірної точки зору фаворитом перед матчем виглядали гості, адже львів’яни займають 2-ге місце, в той час як ужгородці 6-те. Це був прекрасний шанс для господарів перевірити свої сили на фоні одного з лідерів цієї вікової категорії.
Поєдинок розпочався в рівній грі. З перших хвилин вся гра точилась в центрі поля. Ужгородці чудово взаємодіяли в півзахисті та мали декілька хороших передумов для створення гольових нагод, але на жаль не вистачило трохи холоднокровності в стадії останнього пасу. Активними у складі СДЮСШОРа були Роботишин Василь, Федак Юрій та Зізич Андрій. Перший небезпечний момент глядачі побачили на 22-ій хвилині. Нападник Карпатівців Демчук Тарас з 4-ох метрів пробивав по воротах ужгородців, але чудово в цьому епізоді зіграв воротар Кашка Дмитро, який грамотно скоротив ударну відстань і відбив м’яча на кутовий. За декілька хвилин той таки Демчук Тарас змарнував свій другий момент в цьому матчі. Чудовий навіс з лівого флангу виконав Карабін Ярослав, прямо на голову своєму нападнику, натомість Тарас пробив неякісно і не влучив в рамку воріт. Під кінець тайму “Карпати” вже більше атакували однак підопічні Володимира Мухлиніна чудово та компактно діяли в захисті. На 32-ій хвилині йще один напівмомент був біля воріт господарів, півзахисник зелено білих Софінський Роман небезпечно пробивав в дальній кут, але круглий розминувся зі стійкою воріт.
Другий тайм розпочався теж при рівній грі. Ужгородці взагалі мали хороший напівмомент в самому дебюті другого тайму. СДЮСШОРівці провели швидку контратаку внаслідок якої Герзанич Олександр вибіг на оперативний простір, але в останній момент вже перед самим ударом капітан львів’ян Даніловський Роман наздогнав Олександра і відібрав м’яча. Карпатівці швидко відповіли. На 46-ій хвилині активний півзахисник гостей Карабін Ярослав пробивав по воротах господарів з 18-ти метрів, але Кашка Дмитро виявився на місці і спіймав м’яча. Згодом рахунок в матчі був відкритий на 62-ій хвилині той таки Карабін Ярослав отримав м’яча перед воротами ужгорожців і без перешкод успішно пробив по воротах з 12-ти метрів. Згодом гості подвоїли свою перевагу. Тлумак Юрій з лінії штрафного майданчика пробив в протилежний від стражу воріт закарпатців кут і на жаль на цей раз Кашка Дмитро не зміг врятувати свою команду. Після пропущених голів СДЮСШОР не знітився і продовжував грати в атакувальний футбол, внаслідок цього міг навіть відквитати один гол. Станіслав Коваль з 7-ми метрів виграв верхову боротьбу і небезпечно пробивав головою, однак страж воріт гостей Сас Назар виявився на місці і спокійно зловив м’яч.
Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував перемогу “Карпат” з рахунком 2 : 0.
Також до вашої уваги презентуємо результати матчів СДЮСШОРа на виїзді :
U-15. “Карпати” Львів – СДЮСШОР Ужгород  7 : 0
U-17. “Карпати” Львів – СДЮСШОР Ужгород  5 : 1