СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. “Скала” перемагає СДЮСШОР.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
04-го листопада на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 10-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. До ужгородців в гості приїхала моршинська “Скала”. Слідом за цікавою грою дорослих складів на поле вийшли молодші. Гості з Моршина займають 3-те місце в турнірній таблиці і являють собою цілком боєздатний колектив. Натомість СДЮСШОР вміє грати з сильними командами, що він і довів минулої гри проти УФК- “Карпат”.
Гості активно розпочали матч і вже на 6-ій хвилині мали першу нагоду для взяття воріт. Після навісу з лівого флангу, Суботін Ілля з 5-ти метрів не влучив у ствір воріт. Схожий момент стався через декілька хвилин. Навіс з правого флангу замикав лівий півзахисник гостей Слободян Арсен, але знову ж таки не влучив в рамку воріт з близької відстані. На 23-ій хвилині гості все ж таки відкрили рахунок в цьому матчі. Той таки Слободян Арсен зробив навіс у карний майданчик господарів, де Дячук Максим пробив у дальній кут воріт. Під кінець першого тайму гості подвоїли рахунок та як то кажуть забили гол в роздягальню. Активний Слободян Арсен з лівого флангу змістився в центр та пробив в дальній кут воріт. 2:0 на користь “Скали”.
З самого початку другого тайму моршинці забили третій гол. Слободян Арсен офирмив дубль в цьому матчі, головою замкнувши навіс партнера з правого флангу. За декілька хвилин СДЮСШОР створив якісний гольовий момент. Попович Іван елегантно обіграв суперника і сильно пробив по воротах “Скали”, м’яч пролетів в лічених сантиметрах від дев’ятки воріт.
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу моршинської “Скали” з рахунком 3:0.
Також до вашої уваги хочемо презентувати результати виїздних матчів СДЮСШОР :
U-14. “Скала” Моршин – СДЮСШОР Ужгород   0 : 0
U-16. “Скала” Моршин – СДЮСШОР Ужгород   2 : 0