СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОРівці закінчили перше коло ДЮФЛ Закарпаття.

Нещодавно всі команди ужгородського СДЮСШОРу, які приймали участь в чемпінаті ДЮФЛ Закарпаття завершили перше коло.
У віковій категорї U-15 виступає команда СДЮСШОР U-14, яка грає проти старших на один рік суперників. Команда, яку очолює Тарас Вайданич багато матчів зіграла резервним складом, адже ужгородці поєднували свої матчі з виступами на всеукраїнській арені. А ротація складу в таких випадках обов`язкова. Після першого кола СДЮСШОРівці займають третє місце в турнірній таблиці, відстаючи всього на одне очко від виноградіського “ДЮСШ”, яке йде другим.
Головний тренер СДЮСШОР U-14 Тарас Вайданич : “Зважаючи на той факт, що ми виступали проти старших суперників та майже всі матчі проводили резервним складом, то результатом я задоволений. Однак важливим фактором для мене являлась можливість надати ігрову практику тим гравцям, які в чемпіонаті України її не мали. Мушу зазначити, що через матчі обласного рівня декілька гравців, а саме Ковчар та Грись скористались своїм шансом та були максимально наближені до основного складу команди.”
У віковій категорії U-13 першу сходинку впевнено зайняв ужгородський СДЮСШОР, який з 10-ти матчів 9 переміг і тільки 1 звів до нічиї. Як підсумок після першого кола команда, яку тренує Микола Фанта займає перше місце в турнірній таблиці.
Головний тренер СДЮСШОР U-13 Микола Фанта : “Можу сказати, що перше коло для нашої команди закінчилось як то кажуть “на хорошій ноті.” Результатом я звісно ж задоволений, але також мушу визнати, що є деякі ігрові аспекти над якими нам потрібно ще плідно попрацювати. Зараз в нас дуже відповідальний період тому, що з наступного року ми вже будемо грати на всеукраїнському рівні. А це значить, що попереду особисто в мене буде багато селекційної роботи. Почивати на лаврах ще занадто рано, адже я повторюсь, що роботи в нашому колективі ще дуже багато.”
В обласних змаганнях серед гравців вікової категорії U-12 СДЮСШОР представлений одразу двома колективами. Це СДЮСШОР-1 (U12) та СДЮСШОР-2 (U-11). Приємно констатувати, що перше місце надвпевнено посідає СДЮСШОР-1, який випереджає найближчого переслідувача на 9 очок. СДЮСШОР-2 відповідно грає проти старших на один рік противників і являється міцним середнячком турнірної таблиці займаючи при цьому п`яте місце.
Головний тренер СДЮСШОР U-12 Вадим Дьордь : “На мою думку всі команди СДЮСШОР в обласних змаганнях повинні як мінімум виходити у фінальну частину, а як максимум вести боротьбу за золоті медалі. Тому я як тренер прагну проводити максимально якісний навчально-тренувальний процес, займатись виховною роботою тому, що на першому місці є правильне формування особистості кожного хлопчика, а вже потім результат на футбольному полі. Я задоволений не стільки нашим першим місцем в турнірній таблиці, як відношенням гравців до навчально-тренувального процесу та до матчів. За що їм щиро подяка. Але звісно зупинятись ми не збираємось і постійно прагнемо вдосконалювати свої ігрові якості. “
Головний тренер СДЮСШОР U-11 Анатолій Деревлянка : “Результат міг бути кращим. Було багато травмованих і тому ми відчували деякі кадрові проблеми. Хоча безсумнівно були матчі, якими я задоволений. В тих матчах ми показали хорошу організацію гри і повідбирали очки в сильних команд. На жаль, мушу визнати організація змагань залишає бажати кращого, адже були випадки коли проти нас виступали “підставні” гравці. Але в любому випадку я побачив наші слабкі сторони і впевнений, що в другому колі результат буде кращим.”
Ну і останнім представником СДЮСШОР є команда СДЮСШОР U-9, яка приймає участь в ДЮФЛ Закарпаття серед представників вікової категорії U-10 і також всі матчі грає проти старших на рік команд. Після 18-ти зіграних матчів підопічні Івана Шанти мають в своєму активі 17 очок та займають місце в середній частині турнірної таблиці.
Головний тренер СДЮСШОР U-9 Іван Шанта : “Я можу сказати, що в цілому задоволений першим колом. Команда з кожним матчем прогресувала та значно окріпла, зарахунок того, що ми грали проти старших на один рік опонентів. В кожній грі хлопчики дуже старались і жодна з лідируючих команд не перемогла нас, як то кажуть “на одній нозі”.