СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-17. СДЮСШОР перемагає BRW-BIK

Фотозвіт матчу дивіться тут.
14-го квітня на ужгородському стадіоні “Спартак” відбувались перші матчі весняної частини ДЮФЛ України. В рамках 12-го туру СДЮСШОР вдома приймав BRW-BIK з Володимира Волинського. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17. В турнірній таблиці гості займали досить високе 3-те місце, натомість ужгородці 9-те місце. Однак потрібно враховувати, що в першому матчі весняної частини ДЮФЛ України підопічні В’ячеслава Пінковського будуть максимально заряджені на успішний результат.
Початок матчу виявився не жвавий, команди не спішили бігти “стрім голов” в атаку. Перший напівмомент створили гості. На 9-ій хвилині Литвин Володимимр сильно пробив зі штрафного удару з 35-ти метрів, але воротар СДЮСШОРу Кундрик Степан чудово зіграв в цьому епізоді та відбив м’яч на кутовий. Наступний момент в матчі виявився гольовим. На 26-ій хвилині матчу півзахисник СДЮСШОР Ковтонюк Едуард чудово пробив зі штрафного удару під саму перекладину воріт гостей. Без шансів для воротаря волинян. Також слід відмітити, що підопічні В’ячеслава Пінковського хитро розіграли цей штрафний, тим самим дезорієнтували захисників та голкіпера гостей. Вже за декілька хвилин гравець господарів Маркович Василь втік від опонента та небезпечно пробив по воротах, однак м’яч пролетів зовсім трохи вище перекладини.
Початок другого тайму особливо нічим не відрізнявся від початку першого. Гра проходила в основному в центральній частині поля та без гольових моментів. На 9-ій хвилині гості створили мінімальну небезпеку біля воріт Кундрика Степана. Після навісу з кутового Поліщук Ілля головою пробивав по воротах, але м’яч пролетів мимо воріт. За декілька хвилин СДЮСШОР мав стовідсотковий шанс аби подвоїти свою перевагу. Зизич Андрій на швидкості обігнав захисника і вибіг на побачення з воротарем волинян. Однак Андрію забракувало холоднокровності в даному епізоді і останній невдало пробив прямо у руки воротарю. Далі гра знову здебільшого точилась в центрі поля, жодна з команд не бажала віддавати ініціативу супернику, відповідно було багато дрібних фолів і роботи в арбітра вистачало. На 72-ій хвилині СДЮСШОР знову мав хороший момент для голу, завдяки якісно організованій контратаці. Ференцик Вадим віддав довгий пас на 30-ть метрів. Козуб Юліан виграв у захисника боротьбу за м’яч і вже готувався завдати гольового удару, але в останній момент захисник гостей Литвин Володимимр вибив круглого з-під ніг Юліана Козуба.
В результаті фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу підопічних В’ячеслава Пінковського з рахунком 1:0. Безумовно вдалий початок для команди СДЮСШОР U-17.