СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР зіграли чергові матчі чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття.

Вчора, 18-го квітня у селі Невицьке відбулись матчі 15-го туру чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття між командами УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін Ужгородський р-н та СДЮСШОР Ужгород.
Першими на футбольний газон селищного стадіону вийшли гравці вікової категорії U-13. На протязі всього матчу ініціативою володіли СДЮСШОРівці. Вже на 7-ій хвилині гравець СДЮСШОРу Мошак Артур впевнено реалізував пенальті і вивів свою команду вперед. Всередині першого тайму господарі втратили ледь не єдину можливість зрівняти рахунок в матчі, однак м`яч після удару нападника “Зінедіну” Нікіти Кроулі влучив у поперечку воріт. У другому таймі активний Мошак Артур мав чудові шанси аби подвоїти перевагу своєї команди, але то захисник то воротар противника не дозволили йому цього зробити. Крім цих нагод СДЮСШОР мав ще декілька перспективних напівмоментів, але забитих голів в цьому матчі більше не було. Як підсумок мінімальна перемога підопічних Миколи Фанти, які продовжують лідирувати у турнірній таблиці.
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-13 Ужгородський р-н – СДЮСШОР U-13 Ужгород    0:1
Голи : Мошак А. 7хв.

У другому матчі на поле вийшли футболісти, які змагаються у віковій категорії U-15. Однак відразу зазначимо, що команда СДЮСШОР складена з гравців вікової категорії U-14 і відповідно всі свої матчі грає проти старших на один рік суперників. Відразу з перших хвилин обидві команди почали створювати моменти, відсиджуватись біля власних воріт ніхто не бажав. Вже на 2-ій хвилині рахунок був відкритий. Півзахисник “Зінедіна” Максим Лютнянський вдало виконав одинадцятиметровий удар. СДЮСШОР відповів. Данило Зарева був на перспективній ударній позиції та з 18-ти метрів пробивав по воротах господарів, однак воротар “Зінедіну” удар парирував. А вже на 17-ій хвилині підопічні Тараса Вайданича зрівняли рахунок в матчі. Олександр Черевко, якісно реалізував свій і забив гол. У другому таймі обидві команди створили безліч гольових моментів, але на завершальній стадії атак гравці “Зінедіну” зіграли вдаліше. І завдяки голам Максима Максимця і Івана Повхана здобули перемогу з рахунком 3:1.
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-15 Ужгородський р-н – СДЮСШОР U-14 Ужгород    3:1
Голи: Лютнянський, 2хв (пен.), Максимець, 38хв, Повхан, 43хв – Черевко, 17хв.

 

Також, 17-го квітня свої матчі в рамках чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття зіграла команда СДЮСШОР U-9. В 4-ох іграх підопічні Івана Шанти здобули три перемоги та одну нічию і відповідно отримали 10 очок.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-9 :
СДЮСШОР U-9 – “Зінедін” U-10   + : –
СДЮСШОР U-9 – “Сузір`я” U-10   2 : 1
СДЮСШОР U-9 – “Пегас” U-10   2 : 1
СДЮСШОР U-9 – “Олімп” U-10   0 : 0