СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Інформація про гостьові матчі СДЮСШОР в ДЮФЛ України.

Пропонуємо вам ознайомитись із результатами виїздних матчів команди СДЮСШОР вікових категорій U-17 та  U-15 у 13-му турі ДЮФЛ України.
U-17. “Буковина” (Чернівці) – СДЮСШОР (Ужгород)   0 : 2
СДЮСШОР чудово провів перший тайм цього матчу.  Рахунок у грі відкрив Ференцик Вадим, а подвоїв його Юрій Бойкул, який вдало виконав пенальті. Крім забитих голів ужгородці, мали йще 2-3 стовідсоткових момента для взяття воріт, але на завершальній стадії атак не вистачило холоднокровності. Як підсумок, перемога з рахунком 2:0 і підопічні В`ячеслава Пінковського здобувають другу перемогу поспіль.
Головний тренер СДЮСШОР U-17 
В`ячеслав Пінковський : “Мушу сказати, що хлопці в цілому виконали план на гру. Рахунок міг бути й більший на нашу користь, але на жаль в нас є проблеми з реалізацією моментів. Однак в цілому я задоволений результатом та тим як хлопці відповідально віднеслись до цього матчу.”
U-15. “Буковина” (Чернівці) – СДЮСШОР (Ужгород)  3 :0
Гра для СДЮСШОРу розпочалась невдало. Вже на 2-ій хвилині господарі відкрили рахунок в матчі. Після пропущеного голу гравець СДЮСШОР Бабич Іван мав чудову нагоду, аби зрівняти рахунок, однак він не зміг реалізувати вихід один-на-один з воротарем. На 10-ій хвилині “Буковина” подвоїла свою перевагу. Ну і згодом господарі забили останній 3-ій гол.
Головний тренер СДЮСШОР U-15 Михайло Стегура : “На жаль ми пропустили швидкий гол, який морально підкосив хлопців.  Однак в нас були два стовідсоткові шанси аби забити гол. Спочатку Бабич Іван, а потім Пересоляк Августін могли забивати, але на жаль як то кажуть не судилось. Ну і деякі гравці відверто невдало провели цю гру. “