СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР поступається ФК «Львів».

28-го квітня на ужгородському стадіоні “Спартак” відбувались матчі 14-го туру чемпіонату ДЮФЛ України. Команди ужгородського СДЮСШОР вікових категорій  U-17 та U-15 вдома приймали однолітків з ФК “Львів”. Після матчу старших складів на поле вийшли гравці вікової категорії U-15. З турнірної точки зору це був матч майже сусідів по турнірній таблиці. Ужгородці посідали 7-ме місце, в той час як львів’яни 5-те місце. У минулому турі СДЮСШОР поступився на виїзді чернівецькій “Буковині”, а ФК “Львів” мінімально переміг вдома “Прикарпаття” з Івано-Франківська. На боці СДЮСШОР був також фактор домашнього поля та рідних стін. Одним словом матч обіцяв бути максимально непередбачуваним та цікавим.
Обидві команди розпочали матч дуже обережно, та не поспішали бігти в атаку. Вся гра точилась в центральній частині поля, а перший напівмомент був створений господарями на 21-ій хвилині матчу. Попович Іван з-за меж штрафного майданчику з лету пробивав по воротах львів’ян однак голкіпер був на місці. Гості відповіли небезпекою через 7 хвилин. Після метушні м’яч відскочив до Дідуна Максима, який пробивав з гострого кута і влучив в штангу воріт. Перший тайм так і закінчився з рахунком 0:0.
У другому таймі теж було не багато моментів. Перший гол в цьому матчі глядачі побачили на 53-ій хвилині, на жаль забили його львів’яни. Після навісу з кутового Мусянович Віталій головою відкрив рахунок в матчі. Після пропущеного голу підопічні Михайла Стегури побігли відіграватись. На 56-ій хвилині після навісу з кутового Мигалина Андрій пробивав головою, однак м’яч пролетів трохи мимо воріт. На 63-ій хвилині гості несподівано забили другий гол. І знову після навісу з кутового Лабан Андрій забив гол. Під кінець матчу СДЮСШОР створив іще два небезпечних моменти. Спочатку Попович Іван зі штрафного удару хитро намагався закинути м’яча за комірець воротарю противника, однак Лалак Юрій дотягнувся до круглого і перевів його на кутовий. А потім після навісу Балажа Олександра,  Гивчак Богдан з 5-ти метрів мав прекрасний шанс, щоб забити гол, але на жаль як слід не влучив по м’ячу.  
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу команди ФК «Львів» з рахунком 2:0.      
СДЮСШОР Ужгород : ФК “Львів” Львів   0 : 2 
Голи : Мусянович Віталій 53хв, Лабан Андрій 63 хв.