СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Інформація про гостьові матчі СДЮСШОР в чемпіонаті ДЮФЛ України.

Пропонуємо вам ознайомитись із результатами виїздних матчів команд СДЮСШОР вікових категорій U-16 та  U-14 у 14-му турі ДЮФЛ України.
U-16. BRW-ВІК (Володимир- Волинський) – СДЮСШОР (Ужгород)   2 : 1
Це був важкий матч для обох команд. У першому таймі на полі була абсолютно рівна гра, однак господарям все ж таки вдалось відкрити рахунок в матчі. Другий тайм краще розпочали гравці СДЮСШОР, які мали декілька чудових гольових моментів, але на жаль забити не вдалось. Господарі витримавши натиск ужгородців з кутового удару забили другий гол. Згодом ужгородці все ж таки відзначились. Роботишин Василь забив гол після пасу Ганича Дмитра. На жаль, підопічним Володимира Мухлиніна не вистачило часу аби дотиснути суперника і звести матч бодай до нічийного результату.
U-14. BRW-ВІК (Володимир- Волинський) – СДЮСШОР (Ужгород)   0 : 1
Команда СДЮСШОР U-14 здобула важку та дуже важливу гостьову перемогу. Підопічні Тараса Вайданича забили швидкий гол на 4-ій хвилині матчу. Результативним ударом відзначився Селеш Крістіан, який до слова на даний момент очолює список найкращих бомбардирів серед команд вікової категорії U-14, Вищої ліги, 4-ої групи. Надалі СДЮСШОР надійно діяв переважно граючи від захисту, та гостро атакував за рахунок швидких контрвипадів, під час яких міг неодноразово подвоїти свою перевагу.  Однак матч все ж таки закінчився перемогою СДЮСШОР з рахунком 1:0