СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР впевнено перемагає «Прикарпаття»

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!
05- квітня на ужгородському стадіоні “Спартак” місцевий СДЮСШОР вдома приймав команду “Прикарпаття” з Івано-Франківська в рамках 15-го туру дитячо-юнацької футбольної ліги України. Після матчу старших складів на поле вийшли футболісти вікової категорії U-15. У минулому турі СДЮСШОР поступився команді ФК “Львів”. “Прикарпаття” також потерпіло поразку поступившись вдома моршинській “Скалі”. Підопічні Михайла Стегури в цьому матчі мали чудову можливість реабілітуватись перед власними вболівальниками за минулий програш, адже “Прикарпаття” посідає в турнірній таблиці 9-те місце, а СДЮСШОР 7-ме. Тому фаворитом вважались господарі. 
Перший момент в матчі створили гості. Андрейчук Андрій пробивав з 16-ти метрів, але м’яч пролетів мимо воріт. Господарі також відповіли небезпечним моментом. На 11-ій хвилині Попович Іван змістився з лівого флангу в центр і пробивав з-за меж штрафного майданчику, але воротар зреагував на цей удар. На 16-ій хвилині “Прикарпаття” відкрило рахунок в матчі. Активний нападник Андрейчук Андрій на швидкості обіграв декількох захисників СДЮСШОРа і пробив в дальній від воротаря кут, м’яч від штанги влетів в сітку воріт. Після пропущеного голу підопічні Михайла Стегури активізувались і почали активніше створювати моменти. В середині першого тайму Бабич Іван віддав чудовий пас на Ролю Максим, однак Максим забарився з ударом і захисник заблокував постріл. А на 31-ій хвилині СДЮСШОР мав справжній гольовий момент, однак не реалізував його. Попович Іван чудово звільнився від опіки суперника і віддав пас на Бабича Івана, але в останнього удар відверто не вийшов і воротар спокійно забрав круглого до своїх рук. На перерву команди пішли з рахунком 1:0 на користь гостей.
У другому таймі на полі була вже зовсім інша гра. СДЮСШОР повністю перехопив ігрову ініціативу та територіальну перевагу і почав шукати шляхи до воріт франківчан. Господарям вдалось зрівняти рахунок на 39-ій хвилині. Після чудового пасу Колодки Богдана, Бабич Іван прийняв м`яч і впевнено переграв воротаря і забив гол. Підопічні Михайла Стегури не зупинялись і продовжували атакувати. І вже на 42-ій хвилині з штрафного удару гравець господарів Балаж Олександр неймовірно сильно і точно пробив з 30-ти метрів прямо під перекладину воріт гостей. Без шансів для воротаря. Після цього голу гра трохи заспокоїлась. Команди догравали цей матч, однак вже на останній хвилині нападник СДЮСШОРа Кіш Олександр головою забив гол і встановив остаточний рахунок в матчі. СДЮСШОР завдяки чудовому другому тайму переграє «Прикарпаття» з рахунком 3:1.
СДЮСШОР Ужгород : “Прикарпаття”  Івано-Франківськ  3 : 1
Голи : Андрейчук Андрій 17хв. – Бабич Іван 39хв, Балаж Олександр 42хв, Кіш Олександр 70хв.