СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-17. СДЮСШОР з мінімальним рахунком переміг Прикарпаття.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
05-квітня на ужгородському стадіоні “Спартак” місцевий СДЮСШОР вдома приймав команду “Прикарпаття” з Івано-Франківська в рамках 15-го туру дитячо-юнацької футбольної ліги України. Першими на поле вийшли гравці вікової категорії  U-17. Якщо дивитись на турнірну таблицю то перед матчем фаворитом вважались гості, адже франківчани займали 3-тє місце, натомість ужгородці 8-ме. Однак на боці господарів був фактор домашнього поля і перед власними вболівальниками підопічні В’ячеслава Пінковського завжди максимально намагаються добитись позитивного для себе результату. Також слід згадати, що СДЮСШОР U-17 у весняній частині ДЮФЛ України ще не програвав, тому командний дух у колективі зараз на високому рівні.
Активніше матч розпочали гості. Вже на 1-ій хвилині Павлюк Олег небезпечно пробивав з 16-ти метрів, однак воротар ужгородців Кундрик Степан чудово зіграв і відбив м’яч. СДЮСШОР відповів на 5-ій хвилині. Ференцик Вадим технічно обіграв опонента та пробив з 25-ти метрів, але на жаль м’яч пролетів трохи вище воріт. В середині першого тайму “Прикарпаття” могло відкривати рахунок в матчі, однак після ударів спочатку Гуменяка Дмитра, а потім Хоми Андрія м’яч двічі влучив в перекладину воріт. Надалі в першому таймі гольових моментів не було, а на полі було багато боротьби і вся гра точилась в центральній частині футбольного поля.
На початку другого тайму гості створили небезпеку біля воріт СДЮСШОР. Навіс Радуласького Юрія ,на дальній стійці завершував Павлюк Олег, однак в чергове прекрасну реакцію продемонстрував Кундрик Степан. В середині другого тайму СДЮСШОР остаточно заволодів ігровою ініціативою на полі і це вилилось в забитий гол. На 57-ій Ференцик Вадим прорвався по правому флангу і вже в штрафному майданчику захисник “Прикарпаття” збив Вадима. Арбітр не вагаючись вказав на одинадцятиметрову позначку. Ференцик Вадим успішно пробив пенальті, розвівши голкіпера та м’яча по різним кутам. 1:0 на користь підопічних В’ячеслава Пінковського. Згодом на 69-ій хвилині СДЮСШОР мав стовідсотковий момент аби подвоїти свою перевагу. Зизич Андрій вийшов на побачення з воротарем, обіграв його і вже пробивав по порожнім воротам, однак захисник гостей зумів наздогнати м’яч і вибити його вже перед самою лінією воріт. Вже на останній хвилині ужгородці мали йще один хороший момент. Після навісу з кутового Вільковий Назар з 6-ти метрів сильно пробивав головою, однак кіпер “Прикарпаття” Сердюк Роман відбив м’яч.
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу СДЮСШОР над “Прикарпаттям” з рахунком 1:0, завдяки вдало виконаному пенальті від Ференцика Вадима.
СДЮСШОР Ужгород : “Прикарпаття”  Івано-Франківськ   1 : 0
Голи : Ференцик Вадим 59хв.