СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. СДЮСШОР не помічає «Прикарпаття».

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
12-го квітня на ужгородському стадіоні “Спартак” місцевий СДЮСШОР вдома приймав команду “Прикарпаття” з Івано-Франківська в рамках 16-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Після матчів старших складів на поле вийшли гравці вікової категорії U-14. Однозначним фаворитом зустрічі вважались ужгородці, адже в турнірній таблиці вони із показником 35 залікових пунктів посідають 2-ге місце, а франківчани маючи в своєму активі 15 очок займають 7-ме. Також слід згадати, що в першому колі СДЮСШОР на виїзді прикро поступився “Прикарпаттю” з рахунком 1:0, тож підопічні Тараса Вайданича будуть мати величезне бажання реабілітуватись за цю поразку в першому колі.
З самого початку ігровою ініціативою заволоділи господарі. Ця стартова активність принесла підопічним Тараса Вайданича забитий м’яч на 8-ій хвилині. Черевко Олександр отримав чудовий пас, вийшов віч-на-віч і холоднокровно відправив м’яча в сітку воріт. 1:0 СДЮСШОР повів в рахунку. Натиск ужгородців не зупинявся. Крільо Юрій на 13-ій хвилині, технічно обіграв опонента і сильно пробив по воротах з-за меж штрафного майданчику, але м’яч зовсім трохи пролетів вище воріт. За 3 хвилини Селеш Крістіан вийшов на побачення з воротарем, але під дуже гострим кутом, пробив в дальній кут, мимо. На 18-ій хвилині гравець гостей Микулик Артем чудово виконав штрафний удар, однак не менш прекрасно зіграв воротар СДЮСШОРа  Лабатій Валентин, який у карколомному стрибку відбив цей удар. На 29-ій хвилині ужгородці організували чудову та змістовну атаку. Іванчик Руслан прострілив у штрафний майданчик, де Селеш Крістіан прийняв м’яч та наніс удар, але круглий пролетів над дев’яткою воріт суперника.
У другому таймі СДЮСШОР продовжував диктувати свої умови на футбольному полі і вже на 33-ій хвилині подвоїв рахунок в матчі. Селеш Крістіан скористався чудовим прострілом свого партнера і з 8-ми метрів вколотив м’яча у ворота «Прикарпаття». Згодом на 46-ій хвилині Селеш Крістіан втратив стовідсотковий шанс, щоб оформити дубль. Чудовий пас віддав Кічун Євген, який вивів Крістіана один-на-один з воротарем, Крістіан обіграв голкіпера, але на жаль не зумів влучити з гострого кута вже у порожні ворота. На 56-ій хвилині нападник СДЮСШОР Ковчар Ігор чудово випередив та перекинув голкіпера гостей і встановив остаточний рахунок в матчі.
3:0 СДЮСШОР перемагає і не помічає «Прикарпаття».
СДЮСШОР Ужгород : “Прикарпаття”  Івано-Франківськ   3 : 0
Голи : Черевко О. 8хв, Селеш К. 33хв, Ковчар І. 56хв.