СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Загальний клубний залік чемпіонату ДЮФЛ України. Анонс 17-го туру ДЮФЛ України.

Пропонуємо, Вам ознайомитись із загальним клубним заліком чемпіонату ДЮФЛ України. Ужгородський СДЮСШОР після 16-го туру з показником 93 залікових балів продовжує зберігати за собою високе 4-те місце та знаходитись в лідируючій групі команд Вищої ліги ДЮФЛ України, групи – 4. 
Загальний клубний залік чемпіонату ДЮФЛ України після 16-го туру станом на 17 травня 2018 року :

19-го травня команди СДЮСШОР Ужгород зіграють свої матчі 17-го туру в рамках чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України.
U-17. СДЮСШОР (Ужгород) –  “Карпати” (Львів)
Початок матчу в 12.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
Ужгородський СДЮСШОР зіграє проти одного з лідерів турнірної таблиці. “Карпати” займають 2-ге місце із показником 39 очок, натомість СДЮСШОР із 19-ма очками знаходиться на 7-му місці.  
 U-15. СДЮСШОР (Ужгород) –“Карпати” (Львів)
Початок матчу в 14.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
Також не легкий матч очікує на СДЮСШОР U-15. Ужгородці зустінуться з львівськими “Карпатами”, які займають 3-тє місці в турнірній таблиці, СДЮСШОР нагадаємо 6-те місце. У минулому турі підопічні Михайла Стегури в напруженому матчі поступились мукачівській “МФА” з рахунком 3:2. А “Карпати” вдома не змогли перемогти команду ФК “Львів” і матч закінчився нульовою нічиєю. 
U-16.“Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 12.00
м. Львів
Підопічні Володимира Мухлиніна завдяки перемозі в минулому турі впритул наблизились до 4-го місця на якому на даний момент знаходиться ФК “Львів”, який всього на 1 очко випереджає ужгородців. Але на СДЮСШОР в суботу очікує важкий виїздний матч проти львівських “Карпат”, які займають 2-ге місце. Будемо надіятись на позитивний результат цього матчу для СДЮСШОР U-16.
U-14.“Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 14.00
м. Львів
Надпринциповий матч очікує на обидвох учасників цієї гри. І львівські “Карпати” і ужгородський СДЮСШОР після 16-ти зіграних матчів мають в своєму активі по 38 очок і розділяють другу сходинку турнірної таблиці. Моральний стан зараз кращий в підопічних Тараса Вайданича, адже в минулому турі вони без особливих проблем обіграли “Прикарпаття” з рахунком 3:0, натомість “Карпати” зіграли в нульову нічию з командою ФК “Львів”.