СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. «Карпати» перемагають СДЮСШОР з рахунком 2:0.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
19-го травня на ужгородському стадіоні “Спартак” СДЮСШОР вдома приймав львівських «Карпат» в рамках 17-го туру ДЮФЛ України.
Після матчу старших складів на поле вийшли гравці вікової категорії U-15. Підопічні Михайла Стегури також грали проти одного з лідерів турнірної таблиці. Нагадаємо, що перед грою «Карпати» посідали 3-тє місце в турнірній таблиці, а СДЮСШОР 7-ме місце. Також зазначимо, що жодна з команда в минулому турі не перемагала. «Карпати» вдома зіграли в нульову нічию з іншою львівською командою ФК «Львів», а ужгородці на виїзді в напруженому матчі поступились з рахунком 3:2 «МФА» з Мукачева.
Матч розпочався спокійно та не спішно. Обидві команди не бігли «стрім голов» в атаку. Вся гра точилась в центральній частині поля. Час від часу підопічні Михайла Стегури організовували швидкі контратаки, однак відчувалась відсутність грамотного останнього пасу, тому справа до небезпечних ударів не доходила. Єдиний небезпечний момент в першому таймі створили «Карпати», який на жаль і став гольовим. На 14-ій хвилині Федурко Назар на лівому фланзі обіграв свого опонента і результативно пробив в ближній від воротаря кут. На далі в першому таймі гольових моментів жодна з команд не створила.
 У другому таймі також було не багато моментів. СДЮСШОР здебільшого грав від захисту, а «Карпати» більше володіли м’ячем. В результаті на 48-ій хвилині гравець гостей Чабан Владислав скориставшись помилкою ужгородських захисників буквально заніс м’яча в порожні ворота. Рахунок став 2:0 на користь «Карпат». Згодом на 53-ій хвилині гості організували чергову атаку. Яців Денис пройшов по правому флангу і прострілив на Пігурського Дениса, який в один дотик пробивав з лету, але цей удар заблокував захисник СДЮСШОРа Ходаковський Олексій. Команди у повільному темпі догравали цей матч і фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Карпат» з рахунком 2:0. 
СДЮСШОР Ужгород – “Карпати” (Львів)   0 : 2
Голи: Федурко Н. 14хв, Чабан В. 48хв.