СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-14 посів 7-ме місце у фінальній частині ДЮФЛ України.

Фото зустрічі команди СДЮСШОР U-14 після фінальної частини ДЮФЛ України.
Ужгородський СДЮСШОР U-14 завершив свій виступ у фінальній частині ДЮФЛ України. 
У першому турі СДЮСШОР зустрівся з одеським “Чорноморцем” і поступився одеситам з рахунком 2:0.
У другому турі суперником ужгородців було київське “Динамо”. Незважаючи на іменитого суперника, підопічні Тараса Вайданича не відсиджувались в обороні і намагались  нав’язати киянам свою гру. Однак ужгородців підкосив швидкий гол вже на 2-ій хвилині матчу. Наступний гол “Динамо” забило в кінці першого тайму. В середині другого тайму динамівці забили в третє. СДЮСШОР все ж таки зумів забити гол. Кічун Євген на 52-ій хвилині взяв на себе ініціативу, обіграв декількох опонентів і результативно пробив у дальній від воротаря кут. Матч так і завершився з рахунком 3:1. 
В останньому матчі групового етапу СДЮСШОР мінімально поступився моршинській “Скалі” з рахунком 1:0 і був змушений грати матч за 7-ме місце. 
У цій грі підопічні Тараса Вайданича зійшлись з  командою УФК м.Дніпро. СДЮСШОР впродовж матчу володів ігровою ініціативою і мав декілька хороших моментів для взяття воріт, однак забити в цьому матчі ужгородці зуміли лише один раз. Гол в середині першого тайму на свій рахунок записав нападник ужгородців Черевка Олександр. Втім, цього голу цілком вистачило для перемоги в матчі. 
Як підсумок, ужгородський СДЮСШОР займає 7-ме місце у фінальній частині ДЮФЛ України.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Тарас Вайданич : “Я задоволений тим, що ми дійшли до фінальної стадії ДЮФЛ України, адже тут зібрані дійсно найкращі 8 команд з усієї України і бути серед них це вже престижно як для нашої школи СДЮСШОР так і для всього дитячо-юнацького футболу Закарпаття. Ми посіли 7-ме місце, але звісно ми розраховували на вищі місця. Я рахую, що “Чорноморець” і “Скала” це команди приблизно такого ж рівня як і ми і в цих матчах ми могли розраховувати на очки. Однак, на жаль в матчах проти цих команд після пропущеного голу в наші ворота, гравці занадто нервували тому, що на них давив результат, а в загальному в цих матчах на полі була рівна гра, навіть у матчі проти “Скали” ми провели дуже хороший другий тайм у якому повністю володіли ініціативою, але на жаль нам не вдалось втілити в забитий гол ті моменти, які в нас були. У матчі з “Динамо” ми дійсно побачили, що київські гравці дуже сильно розвинені у фізичному плані і боротись з ними було вкрай важко. А ось в останній грі проти “УФК Дніпро” ми переважали суперника і справедливо перемогли, хоча декілька наших основних гравців пропускали гру через травми. В цілому я мушу зазначити, що на мою думку ми гідно представили нашу школу СДЮСШОР і Закарпатський край в цілому, а в майбутньому ми будемо старатись і наполегливо тренуватись аби знову попасти у фінальну частину і здобути вже кращий результат. “