СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Гравці СДЮСШОР U-12 поклали вінок на могилу Володимира Івановича Пінковського та перемогли у двох поспіль матчах.

Фото до цієї статті ТУТ !
Як ми вже раніше повідомляли, в Ужгороді на стадіоні “Авангард” проходить Міжнародний дитячо-юнацький турнір пам’яті відомого тренера Володимира Пінковського.
Вчора, СДЮСШОР у першому матчі переміг з рахунком 1:0 “Чорноморець -2” з Одеси, єдиний забитий у цьому матчі гол на рахунку Прокоп’єва Андрія.
А після матчу гравці СДЮСШОР U-12 (2006 р.н.) з батьками та тренером Дьордь Вадимом вирушили на кладовище в село Доманинці де разом з донькою Володимира Івановича, Мариною поклали вінок на могилу футбольному фахівцю. Марина подякувала команді СДЮСШОР та їхньому тренеру Вадиму Дьордю за увагу та за те що, вони не забувають її батька і розказала діткам багато цікавих історій із життя Володимира Івановича. У свою чергу директор СДЮСШОР Вадим Дьордь, подякував Марині та її сім’ї за батька і наголосив, що Володимир Іванович завжди буде в нашій пам’яті, як чудовий дитячий тренер та просто як приємна, доброзичлива людина. Гравці СДЮСШОР U-12 пообіцяли Марині перемогти в наступному матчі і цю перемогу присвятити Володимиру Івановичу Пінковському. До слова так воно і сталося, СДЮСШОР переміг з рахунком 1:0 у важкому матчі проти команди “Сузір’я” зі Сваляви. Як і в першій грі голом відзначився Прокоп’єв Андрій.
Також відзначимо, що в минулих матчах у воротах суперників СДЮСШОРа забитими голами відзначались такі гравці : Гайович Дмитро, Прокоп’єв Андрій та Бобик Констянтин.