СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Завершився 4-ий Міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір пам’яті Володимира Пінковського.

У неділю, 24-го червня, завершився четвертий за ліком Міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір пам’яті Володимира Пінковського. В останній ігровий день змагань відбулись фінальні поєдинки та матчі за інші підсумкові місця на турнірі.
В результаті СДЮСШОР U-12 у матчі за 5-те місце переміг з рахунком 1:0 “Атлет” з м. Київ. Єдиний забитий м`яч на рахунку Прокоп’єва Андрія. До речі, відразу варто зазначити, що Прокоп’єв Андрій отримав приз кращого нападника турніру. 
Таким чином підопічні Вадима Дьордя з семи зіграних матчів на цьому турнірі, виграли шість поєдинків і тільки одного разу поступились майбутньому переможцю змагань команді “Металіст 1925” із Харкова. Цей показник свідчить про справжню силу команди СДЮСШОР U-12.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Вадим Дьордь : “В першу чергу я задоволений грою багатьох моїх підопічних, але на жаль, не всіх. Ми не говоримо про те, що п’яте місце це хороший чи поганий результат. З одного боку хороший, а з іншого не дуже. Насамперед варто зазначити, що по-перше це найкращий показник з усіх закарпатських команд, а по-друге я задоволений тією грою яку демонстрували мої підопічні на футбольному полі. Було помітно, що хлопчики старались реалізувати на полі ті задуми та тактичні комбінації про які ми з ними говоримо під час проведення теоретичних занять та відпрацьовуємо на тренуваннях. У багатьох матчах в цілому ми показували розумний та змістовний футбол. Звичайно, що не все виходило і це є природньо. Також мушу зазначити, що на жаль, деякі гравці зіграли нижче своїх можливостей. І звичайно хочу подякувати батькам, які впродовж цілого турніру палко підтримували наших юних футболістів. Також приємно констатувати, що наш нападник Прокоп’єв Андрій отримав приз кращого нападника турніру і ця нагорода є цілком заслужена для нього, адже на протязі турніру він демонстрував результативну гру”.