СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Тренер команди СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич : “Турнір на честь Андрія Гаваші я вважаю важливою частиною підготовки, адже ми проведемо ряд матчів проти сильних та іменитих суперників”.

Ми продовжуємо цикл інтерв’ю з тренерами команд СДЮСШОР, які готуються до участі у чемпіонаті ДЮФЛ України сезону 2018-19рр. Команда СДЮСШОР U-15 у минулому році вигравши чемпіонство Західної зони ДЮФЛ України та потрапивши у фінальну частину цих змагань, які відбулись у м. Київ, продемонструвала чудовий результат. Наразі підопічні Тараса Вайданича являються одними з головних претендентів на найвищі місця у цьогорічному чемпіонаті.  До вашої уваги, пропонуємо вам інтерв’ю з тренером команди СДЮСШОР U-15 Тарасом Вайданичем, який розповів нам як готується команда до нового сезону.
Тренер команди СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич : “Наша підготовка до чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України буде складатись із трьох етапів. 25-го липня ми розпочали наш перший тренувальний збір, який тривав до 3-го серпня. Під час першого етапу ми провели 2 учбових матчі проти наших одноклубників вікових категорій U-14 та U-16 в яких отримали 2 перемоги, а також зіграли двосторонню гру в останній день зборів. Проводили ми по 2 тренування на день. Перше тренування ми проводили на нашій базі, а саме на стадіоні “Спартак”, де створені якісні умови для проведення навчально-тренувальних занять, а друге тренування проходило на стадіоні “Авангард”. Крім того, хлопці займались фітнесом під наглядом професійного фітнес-тренера. Я старався рівномірно розподілити навантаження між тренуваннями. Разом із своїми колегами по СДЮСШОР ми провели педагогічне тестування гравців, результати якого мене порадували. Також до нас приїжджали футболісти з-за меж нашої області та з різних куточків Закарпаття, які отримали шанс проявити себе в учбових матчах.  Другий тренувальний збір буде проходити також в Ужгороді, з 8-го по 16-те серпня. Під час другого підготовчого етапу команда отримає багато ігрової практики, адже ми приймемо участь в міжнародному дитячо-юнацькому футбольному турнірі на честь Андрія Гаваші. На груповій стадії ми зіграємо з командами ФК «Динамо» (Київ, Україна), ФК «KАС 1909» (Клагенфурт, Австрія) та ФК «Маккабі» (Нетания, Ізраїль). Взагалі, цей турнір я вважаю важливою частиною підготовки, адже ми проведемо ряд матчів проти сильних та іменитих суперників. Ну, а третій тренувальний збір буде проходити з 20-го по 29-те серпня. Це буде виїздний збір, однак куди саме ми поїдемо я ще точно сказати не можу. Користуючись нагодою, хочу запросити всіх наших прихильників підтримати нашу команду СДЮСШОР U-15 у матчах міжнародного дитячо-юнацького футбольного турніру на честь Андрія Гаваші, який пройде на стадіонах Ужгорода з 11-го по 16-те серпня. ”