СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Новачки СДЮСШОР U-16 отримали комплекти клубного екіперування.

Після чергового заняття з фітнесу новачки команди СДЮСШОР U-16 (Лісавенко Владислав, Ткач Денис, Мотичка Олександр) отримали з рук директора СДЮСШОР Вадима Дьордя свої комплекти клубного екіперування СДЮСШОР Ужгород. Під час вручення директор СДЮСШОР Вадим Дьордь зауважив : “Не дивлячись на незовсім вдалий результат в минулому сезоні я вірю в те, що в новому сезоні чемпіонату ДЮФЛ України ви продемонструєте значно якіснішу гру та кращий результат. Адже під час літнього підготовчого  етапу в команді відбулись значні зміни. 7 футболістів покинули нашу команду і 7 нових гравців приєднались до нас. Я надіюсь, що ці кадрові зміни дадуть позитивний результат.”
Також нам вдалось поспілкуватись із професійним фітнес-тренером Світланою Мункачі, саме під її пильним керівництвом гравці СДЮСШОР вдосконалюють свої силові якості. “Ми розпочали заняття з фітнесу в кінці липня і з кожним новим тренуванням навантаження зростає. Всі наші тренування спрямовані на розвиток у хлопчиків спритності, силових якостей та координації руху. Одним словом це спеціальний курс з фітнесу для футболістів. Наразі з кожною віковою категорією ми займаємось 2 рази на тиждень і цього цілком достатньо для якісного прогресу.”
Зазначимо, що на цьому тижні СДЮСШОР U-16 провів і ще один учбовий матч проти юнацького складу команди “Середнє”. СДЮСШОРівці поступились з рахунком 6:5. Голами у складі нашої школи відзначились Лісавенко Владислав, Мотичка Олександр, Бабич Іван та дубль на рахунку Січки Мар`яна. Тренер команди СДЮСШОР U-16 Михайло Стегура зазначив : “Не дивлячись на поразку, якість гри яку продемонстрували мої підопічні мені сподобалась. Ми створили багато гольових нагод, але брак на завершальній стадії не дозволив їх реалізувати. На тренуваннях будемо приділяти особливу увагу реалізації гольових моментів. Також зазначу, що ми зіграли обома складами і всі гравці отримали ігровий час.”