СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Сьогодні відбулась пресс-конференція до 5-го міжнародного турніру на честь Андрія Гаваші.

Сьогодні у пресс-центрі Закарпатської обласної державної адміністрації відбулась пресс-конференція до 5-го міжнародного дитячо-юнацького футбольного турніру на честь Андрія Гаваші. З журналістами нашого краю спілкувались голова Федерації Футболу Закарпаття Іван Дуран, відомий спортивний журналіст краю Степан Селменський та директор СДЮСШОР Вадим Дьордь, який на цьому турнірі є головою організаційного комітету. До слова, дуже почесно, що саме директор нашої школи Вадим Дьордь є головою організаційного комітету цього престижного турніру.
Спочатку слово взяв голова ФФЗ Іван Дуран, наголосивши: мета змагань – з’ясування реального стану розвитку дитячо-юнацького футболу в області. Адже суперництво закарпатських команд із серйозними суперниками різних держав дасть можливість з’ясувати, на якому рівні перебувають у зазначених вікових групах краяни. До речі, вибір колективів U-15 і U-17 не випадковий. Саме за участі хлопців зазначеного віку не вистачає турнірів в Україні.
Згодом продовжив голова оргкомітету змагань Вадим Дьордь. За його словами, попередні учасники минулорічних турнірів високо відгукувалися про чудову організацію цих змагань, а тому буде докладено багато зусиль, щоб і цей, уже фактично, перший ювілейний, турнір відбувся на високому рівні. Баталії спеціально організовані тепер, щоб дати можливість командам якнайкраще підготуватися до нового сезону. Водночас Вадим Іванович зазначив, що в заході планували брати участь й інші представники з-за кордону, зокрема зі Словаччини, Румунії та Хорватії, але гравців цих команд запросили на міжнародні матчі своїх збірних. 
Відомий спортивний журналіст нашого краю Степан Селменський пояснив всім присутнім журналістам, що цей турнір проводиться на честь Андрія Гаваші, тому що  Андрій Андрійович був не тільки відомим футболістом на весь радянський союз, а й тому, що ця людина працюючи на посаді голови Федерації Футболу Закарпаття внесла свій вагомий внесок у розвиток дитячо-юнацького футболу Закарпаття.
Організатори турніру запрошують всіх любителів футболу прийти та підтримати наші Закарпатські команди в матчах 5-го міжнародного дитячо-юнацького футбольного турніру на честь Андрія Гаваші.
Спонсори змагань :