СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Результати першого ігрового дня турніру на честь Андрія Гаваші.

Сьогодні розпочався перший тур міжнародного дитячо-юнацького футбольного турніру на честь Андрія Гаваші. Зранку, а саме свої матчі розпочали команди вікової категорії U-15.
До вашої уваги результати першого туру всіх матчів серед команд вікової категорії U-15.
Група А :
СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Маккабі» (Нетанья) – 0:1
СДЮСШОР відразу з перших хвилин заволодів ігровою ініціативою. Ужгородці більше володіли м’ячем, а “Маккабі” змушений був грати від оборони. Блище до середини першого тайму СДЮСШОР створив ряд гольових моментів, які на жаль не вдалось реалізувати. Хороші шанси для взяття воріт були у Селеша Крістіана, Бомко Максима та особливо небезпечним був момент вже на останній хвилині першого тайму, де Крижан Іван з 10 метрів бив майже по порожнім воротам, однак на жаль влучив у захисника. Гості зуміли забити, як виявилось пізніше єдиний м’яч у цій грі на 13-ій хвилині. У другому таймі підопічні Тараса Вайданича продовжували повністю домінувати на полі, ужгородці контролювали м’яч, створювали гольові моменти, але ніяк не могли їх реалізувати. Складалось враження, що ворота “Маккабі” наче зачаровані. Матч так і закінчився перемогою гостей з Ізраілю. 
Головний тренер СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич : “Дуже прикро програвати при такій грі. Ми повністю як то кажуть перебігали, перебороли суперника і взагалі повністю його переграли, однак реалізувати бодай один момент ми не зуміли. Хлопці аж занадто сильно хотіли забити гол і на мою думку саме тому їм не вистачило холоднокровності при завершальних моментах. Хоча в перерві матчу я їх заспокоював і говорив, що моменти будуть, треба буде просто спокійно реалізувати їх. Але на жаль результат на табло … “
ФК «Динамо» (Київ) – ФК «KАС 1909» (Клагенфурт) – 7:0
Група В
ФК «Бранденбург» (Бранденбург) – ФК «Шахтар» (Донецьк) – 0:5
ДЮФШ «НК Карпати» (Львів) – ФК «Варда» (Кішварда) – 3:0
Група С
МФА «Мункач» (Мукачево) – ДЮСШ-15 (Київ) – 1:2
ФА Й.Б. «Спартакус» (Ніредьгаза) – ФК «Чорноморець» (Одеса) – 0:1
До вашої уваги результати першого туру всіх матчів серед команд вікової категорії U-17.
Група А :
ФК «Варда» (Кішварда) – ФК «KАС 1909» (Клагенфурт) – 5:1
СДЮСШОР (Ужгород) – ДЮФК «Атлетик» (Одеса) – 6:0
Гра розпочалась досить рівно, однак вже ближче до середини першого тайму підопічні Володимира Мухлиніна починали заволодівати ігровою ініціативою і територіальною перевагою. Все це вилилось в забитий м’яч нападника СДЮСШОРа Дочинця Романа на 15-ій хвилині. А під кінець першого тайму СДЮСШОР подвоїв свою перевагу, Адріан Мігалко вдало виконав одинадцятиметровий удар. У другомі таймі перевага СДЮСШОРівців була йще більш відчутна і як наслідок глядачі, які прийшли на стадіон “Спартак” побачили у другому таймі йще 4 голи від ужгородців. Результативні удари на свій рахунок записали : Роботишин Василь, Мердєєв Вадим, Дочинець Роман та Гузинець Олександр. Як підсумок СДЮСШОР U-17 вдало стартує на турнірі на честь Андрія Гаваші перемагаючи одеський “Атлетик” з рахунком 6:0.
Головний тренер СДЮСШОР U-17 Володимир Мухлинін : “Приємно, що нам вдалось стартувати на цьому турнірі з переконливої перемоги. Ми продемонстрували результативну і непогану гру, однак зазначу, що на мою думку команда йще не готова на 100%.”
Група В
МФА «Мункач» (Мукачево) – ДЮФШ «НК Карпати» (Львів) – 1:3
ФК Й.Б. «Спартакус» (Ніредьгаза) – ФК «Чорноморець» (Одеса) – 2:0