СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Результати другого ігрового дня турніру на честь Андрія Гаваші.

Сьогодні пройшли матчі другого туру міжнародного дитячо-юнацького футбольного турніру на честь Андрія Гаваші. Вже традиційно для цих змагань ранкові матчі зіграли команди вікової категорії U-15.
До вашої уваги результати другого туру всіх матчів серед команд вікової категорії U-15.
Група А
СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Динамо» (Київ) – 4:2
Ужгородці у цьому матчі мали велике та непереборне бажання здобути перемогу, адже у першому турі вони не по грі поступились ізраїльському “Маккабі”. З початку матчу саме СДЮСШОР заволодів м’ячем і такий активний початок приніс свої плоди. Вже на 1-ій хвилині Селеш Крістіан змусив захисників “Динамо” сфолити проти себе у штрафному майданчику. Макара Богдан успішно виконав пенальті. Після забитого голу ужгородці не збавляли обертів і забили йще двічі. У складі СДЮСШОРу в першому таймі забитими м’ячами відзначились Бомко Максим та Селеш Крістіан. До речі Крістіан в цій грі був напрочуд активним і весь час тримав оборону динамівців у напрузі. Таким чином, перший тайм завершився повною перевагою ужгородців і рахунок на табло був 3:0 на користь СДЮСШОР. А ось початок другого тайму краще провели гравці “Динамо”. Саме на початку другої половини матчу динамівці зуміли забити два швидких голи. Однак, потрібно віддати належне нашим футболістам, адже СДЮСШОРівці зуміли вирівняти гру і навіть забити 4-ий гол. Результативний удар на рахунку Петра Гарапко. Ужгородці виграють з рахунком 4:2 у нелегкому матчі проти “Динамо” Києва і зберігають за собою непогані шанси на вихід з групи.
Головний тренер СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич : “Хлопці молодці, що зуміли здобути важливу перемогу. Мені дуже сподобалась у виконанні нашої команди та якість гри, яку ми демонстрували у першому таймі і так само не сподобався мені початок другої половини матчу, коли ми пропустили 2 швидких голи. Але ми зуміли вирівняти гру, забити 4-ий гол і довести гру до логічного кінця. Скажу, що футбольна фортуна сьогодні нам посміхнулась навідміну від вчорашнього матчу проти “Маккабі”.
ФК «Маккабі» (Нетанья) – ФК «KАС 1909» (Клагенфурт) – 1:0
Група В
ФК «Бранденбург» (Бранденбург) – ДЮФШ «НК Карпати» (Львів) – 1:3
ФК «Варда» (Кішварда) – ФК «Шахтар» (Донецьк) – 0:4
Група С
МФА «Мункач» (Мукачево) – ФА Й.Б. «Спартакус» (Ніредьгаза) – 4:1
ДЮСШ-15 (Київ) – ФК «Чорноморець» (Одеса) – 0:4 
До вашої уваги результати другого туру всіх матчів серед команд вікової категорії U-17.
Група А
ФК «Варда» (Кішварда) – ДЮФК «Атлетик» (Одеса) – 3:1
ФК «KАС 1909» (Клагенфурт) – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:3
Для підопічних Володимира Мухлиніна це була важлива гра, адже у випадку перемоги СДЮСШОР забезпечував собі вихід з групи. З самого початку гри було помітно, що ужгородці налаштовані виключно на перемогу, адже СДЮСШОР відразу заволодів м’ячем і шукав шляхи до воріт суперника. Однак першими забити гол зуміли австрійці. Після пропущеного голу СДЮСШОР почав йще наполегливіше атакувати.  Гольові моменти мали Коваль Станіслав, Дочинець Роман та Зізич Андрій, але м’яч вперто не йшов у ворота. Не везіння ужгородців закінчилось на 39-ій хвилині, саме тоді Дочинець Роман з 10-ти метрів чудово пробив в дальній від воротаря кут. З нічийним рахунком 1:1 команди пішли на перерву. У другому таймі СДЮСШОР продовжував атакувати. І в середині другого тайму забив гол. Той таки Дочинець Роман з 20-ти метрів сильним ударом вивів свою команду вперед. Після пропущеного голу команда «KАС 1909» відверто ганебно та не по спортивному поводила себе на полі. Гравці цієї команди постійно провокували наших футболістів на бійку, моментами нерви наших гравців не витримували і вони відповідали австрійцям грубістю. Дуже дивно та не зрозуміло чому тренери австрійської команди не тільки не заспокоювали своїх гравців, а навпаки заохочували своїх підопічних на провокації і хвалили оплесками тих гравців, які провокували наших хлопців. Ситуація на полі була дуже гаряча, але гру вдалось втримати під контролем завдяки своєчасним та кваліфікованим діям арбітра, (який у цьомі матчі “нагородив” гравців обох команд шістьма жовтими картками та одну червону картку отримав гравець СДЮСШОР) і тренера СДЮСШОРу Володимира Мухлиніна, який постійно заспокоював ужгородців і наказував їм не вестись на провокації, а спокійно грати у футбол. Однак команда з Австрії все ж таки зрівняла рахунок з пенальті. Ужгородці знову почали активно атакувати і на 69-ій хвилині герой матчу Дочинець Роман прекрасним ударом зі штрафного відправив м’яч прямо у дев’ятку воріт, тим самим оформив хет-трик у цьому матчі. Матч так і завершився з рахунком 3:2 на користь СДЮСШОР. Нашу команду можна привітати з достроковим виходом з своєї групи, однак з якого саме місця вийдуть ужгородці вирішиться завтра у грі проти угорської “Варди”.
Головний тренер СДЮСШОР U-17 Володимир Мухлинін : “Ми провели чудовий перший тайм, команда повністю домінувала на полі. На жаль, ми не змогли реалізувати ті моменти, які в нас були, натомість ми ще й пропустили не логічний гол зі стандарту. Я радий, що хлопці не знітились і продовжували грати в той футбол про який ми з ними домовлялись у роздягальні. Добре, що в кінцевому рахунку ми здобули повністю заслужену перемоги. Також не можу зрозуміти ті провокативні дії, які були з боку команди «KАС 1909», але зазначу, що в таких матчах наші гравці навчаться ніколи не вестись на провокації, а просто спокійно грати у футбол і добиватись переможного результату не дивлячись ні на що.
Група В
ФК «Чорноморець» (Одеса) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 2:2
ДЮФШ «НК Карпати» (Львів) – ФК Й.Б. «Спартакус» (Ніредьгаза) – 2:0