СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-14 перемагає на турнірі в Чернівцях та інші новини.

Як ми вже раніше анонсували, команда СДЮСШОР U-14 з 10-го по 12-те серпня перебувала в Чернівцях, де брала участь у дитячо-юнацькому футбольному турнірі.
На груповій стадії ужгородці зіграли з такими командами : МФК Житомир, “Ніка” Івано-Франківськ, ДЮСШ Чернівці. У підсумку підопічні Миколи Фанти з першого місця вийшли з групи і у півфінальному матчі перемогли ФК “Тернопіль” з рахунком 4:1. А у фінальній грі СДЮСШОР зустрівся із місцевою “Буковиною”. Гра була дуже не легка і основний час матчу закінчився нічийним рахунком 1:1. В серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці СДЮСШОР, які і здобули золоті медалі цього турніру. Також додамо, що у номінаціях найкращий воротар та найкращий гравець перемогли футболісти СДЮСШОРу Хміль Іван та Годя Дмитро відповідно.
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Микола Фанта : “Такі турніри однозначно потрібні для отримання ігрової практики, адже ми за 3 дні провели 6 матчів і це я рахую дуже корисно для футболістів. Також завдяки цьому турніру ми краще ознайомились із можливостями тих гравців, які були в нас на перегляді. Скажу відверто, що не всі потенційні новачки продемонстрували якісну гру. І мені треба буде дуже добре подумати кого залишати в команді, а з ким попрощатись. Результатом ми звісно задоволені, але у фіналі ми могли не доводити справу до пенальті і виграти в основний час матчу, якби реалізували ті моменти, які в нас були.”
Команда СДЮСШОР U-16 провела йще 2 товариських матчі у яких здобула 2 впевнені перемоги. Спочатку підопічні Михайла Стегури з рахунком 7:0 обіграли юнацький склад команди ФК “Середнє”. А в іншій грі ужгородці з рахунком 3:0 обіграли “Прикарпаття” з Івано-Франківська.