СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди ужгородського СДЮСШОР прийняли участь в міжнародному турнірі “Carpathia cup”.

З 21-го по 24-те серпня на полях Ужгородщини пройшов 6-ий міжнародний дитячий турнір “Carpathia cup”. Цього року загальна кількість учасників змагань по всім віковим категоріям склала 72 команди. Турнір проводився серед команд таких вікових категорій : U-11, U-10, U-9, U-8, U-7. Команди ужгородського СДЮСШОР були представлені у всіх вікових категоріях крім наймолодшої.
U-11.
До вашої уваги склад групи “В” до якої потрапив СДЮСШОР U-11.

В результаті підопічні Анатолія Деревлянки набрали 6 залікових балів і посіли 3-те місце в групі. В наступному раунді змагань СДЮСШОР зіграв в нульову нічию з командою з міста Харків “Металіст-1925 -2” і в серії післяматчевих пенальті переміг ужгородський “Зінедін”. Таким чином, підопічні Анатолія Деревлянки посіли 7-ме місце на турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Анатолій Деревлянка : “Цей турнір я розглядав як корисний етап підготовки до ДЮФЛ Закарпаття, адже дітки за 4 дні зіграли багато матчів і отримали ігрову практику. Звичайно хотілося досягнути кращого результату, але на жаль матчі групового етапу ми проводили на не зовсім якісному полі і це в якійсь мірі вплинуло на результат. Як тільки ми почали грати на кращому полі то гра команди стала значно кращою. Також зазначу, що на турнірі було декілька дуже хороших команд, таких як : “Чорноморець” Одеса, “Металіст-1925” Харків, “Арсенал” Київ.”
U-10.
До вашої уваги склад групи “В” до якої потрапив СДЮСШОР U-10.

На груповій стадії СДЮСШОР U-10 набрав 7 очок і посів 4 місце. В наступному раунді змагань підопічні Юрія Шукаля виграли 2 матчі. Спочатку переграли “Юність-2” Чернігів 4:0, а потім з таким самим рахунком “Амур” з Дніпропетровська. Ці дві перемоги забезпечили ужгородцям підсумкове сьоме місце.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Юрій Шукаль : “Відверто кажучи 7-ме місце – не найкращий результат. Однак на таких полях, які були на цьому турнірі дуже важко демонструвати якісний та комбінаційний футбол. Саме це в деякій мірі і вплинуло на результат, адже на поганому полі рівень майстерності між футболістами нівелюється і у всіх матчах було дуже багато непотрібної боротьби. Також відзначу, що в перший турнірній день команда не налаштувалась і через це ми втратили декілька важливих очок. З позитиву відзначу, що хлопці під час матчів дуже старались і отримали багато ігрової практики.”
U-9
До вашої уваги склад групи “В” до якої потрапив СДЮСШОР U-9.

На груповому етапі підопічні Івана Шанти виграли всі свої матчі і здобули максимальний результат 15 очок і беззаперечне перше місце. У півфінальному матчі СДЮСШОР з рахунком 1:0 переграв свалявське “Сузір`я”. У фінальному матчі проти ужгородського “Зінедіна” була важка та безкомпромісна гра. Основний час матчу закінчився нульовою нічиєю, але в серії післяматчевих пенальті вдалішими, на жаль була команда “Зінедін”. СДЮСШОР U-9 посів друге місце на змаганнях і це найкращий результат з усіх команд СДЮСШОРу. Також відзначимо, що звання кращого воротаря турніру отримав наш гравець Маркович Іван.
Тренер команди СДЮСШОР U-9 Іван Шанта : “На жаль, нам не вдалось виграти у фіналі і здобути перше місце, на це досить сильно вплинули кадрові втрати, адже 3 гравці нашої команди в день фіналу поїхали на море. Однак в цілому результатом і грою команди я задоволений, адже на турнірі ми не пропустили жодного голу, а це свідчить про хорошу гру захисної ланки. Всі хлопці дуже старались проявити свої найкращі якості, за це я їм і вдячний.”
U-8.
До вашої уваги склад групи “В” до якої потрапив СДЮСШОР U-8.

На груповому етапі підопічні Михайла Стегури виграли 5 із 6 матчів і набрали 15 очок, що забезпечило їм перше місце в групі. На жаль, у півфінальному матчі СДЮСШОР поступився команді ДЮСШ Хмельницький. А в матчі за третє місце СДЮСШОР програв львівським “Карпатам”. Таким чином команда Михайла Стегури займає 4-те місце. Відзначимо, що приз кращого півзахисника турніру отримав гравець СДЮСШОРу Марк Русин.
Тренер команди СДЮСШОР U-8 Михайло Стегура : “З командою ми зібралися за 2 тижні до початку турніру і зважаючи на це, хлопці були досить добре підготовлені. На жаль, під кінець турніру команді не вистачило свіжості та сил аби досягнути кращий результат. Також нас трошки підвела реалізація моментів. На турнірі було декілька хороших команд у матчах з якими ми отримали багато корисної інформації.”
Ужгородський СДЮСШОР щиро дякує батькам наших футболістів за палку підтримку впродовж всього турніру.