СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вадим Дьордь отримав відзнаку “За заслуги перед Закарпаттям”.

У п’ятницю, 7 вересня, в будівлі Закарпатської обласної державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Україні. Це свято зібрало чимало видатних спортсменів та їх тренерів, викладачів фізкультури та просто любителів здорового способу життя.
Нам дуже приємно, що директор ужгородського СДЮСШОР з футболу Вадим Дьордь отримав з рук губернатора Закарпатської області Генадія Москаля почесну відзнаку “За заслуги перед Закарпаттям”.
Директор ужгородського СДЮСШОР Вадим Дьордь : “Мені дуже приємно отримати цю відзнаку з рук губернатора Закарпатської області Генадія Москаля. Однак хочу зазначити, що ця відзнака – це заслуга колективу СДЮСШОР та всіх тих хто був поруч з нами впродовж цих років. Я хочу подякувати колективу ужгородського СДЮСШОР за плідну співпрацю та взаєморозуміння, що допомагає нам досягати позитивних результатів в такій не легкій справі, як виховання юних футболістів. Також хочу наголосити, що без підтримки всіх гілок влади нам було б дуже важко досягти цих успіхів, які є на сьогоднішній день.”
Колектив ужгородського СДЮСШОР щиро вітає, Вадима Івановича із почесною нагородою, та бажає йому професійного розвитку, досягнення нових футбольних висот та наснаги в роботі.