СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР у важкій грі перемагає «Прикарпаття».

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!
8-го вересня розпочався новий сезон 2018-19рр. Вищої ліги, чемпіонату ДЮФЛ України. У першому турі ужгородський СДЮСШОР зустрічався з командою «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Зазначимо, що команди вікових категорій U-17 та U-16 грали в Ужгороді на стадіоні “Спартак”, а команди вікових категорій U-15 та U-14 в Івано-Франківську. Першими на прекрасно підготовлене футбольне поле стадіону “Спартак” вийшли гравці вікової категорії U-16. Цей матч обіцяв бути дуже цікавим, адже підопічні Михайла Стегури за літнє міжсезоння значно оновили склад команди і саме перший тур мав показати вболівальникам, наскільки якісним було оновлення СДЮСШОРу.
Початок матчу був спокійним і жодна з команд не хотіла з перших хвилин бігти в атаку. Перший напівмомент створили ужгородці. Після навісу зі штрафного Роля Максим  пробивав головою, однак м’яч пролетів мимо воріт. Згодом на 16-ій хвилині арбітр за гру рукою призначає пенальті у ворота «Прикарпаття» і Січка Мар’ян  вдало реалізував вирок рефері. Надалі на полі було багато боротьби, однак на 32-ій хвилині гості все ж таки зуміли зрівняти рахунок. Результативний удар на рахунку Данилюка Євгена. Після пропущеного голу господарі не знітились і продовжували диктувати свої умови на футбольному полі. В результаті така сміливість принесла СДЮСШОРу другий гол. Після навісу з кутового удару Ходаковський Олександр чудово зіграв головою на другому поверсі і забив гол. Перший тайм закінчився при перевазі ужгородців в один гол.
З початком другого тайму гості активізувались в нападі, адже їм потрібно було відіграватись. На 14-ій хвилині нападник гостей Андрипюк Андрій пройшов по правому флангу і сильно пробив по воротах, однак чудову реакцію продемонстрував воротар Ужгорода Ковач Валентин. У середині другого тайму СДЮСШОР відвинув гру від своїх воріт і теж намагався створювати моменти. Так на 67-ій хвилині після навісу з правого флангу Ткач Денис мав чудову можливість для удару з 7-ми метрів, однак як слід влучити по м’ячу не зміг. Тренер ужгородців Михайло Стегура зробив ряд замін, які освіжили захисну та півзахисну лінію нашої команди, це дозволило звести до мінімуму небезпеку біля воріт СДЮСШОР.
Як підсумок, СДЮСШОР у першому турі здобув заслужену перемогу з рахунком 2:1 і перші 3 очки.