СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. УФК-Карпати перемагають СДЮСШОР

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!
22-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 3-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 приймали однолітків із львівського УФК. У другому матчі на полі зійшлись гравці найстаршої вікової категорії U-17. Ужгородцям протистояла команда, яка має стовідсотковий показник, однак підопічні Володимира Мухлиніна підходили до цієї гри з хорошим настроєм, адже в минулому турі здобули важливу виїзну перемогу з рахунком 2:1 над тернопільським ДЮСШ.
Із самого початку матчу територіальною перевагою заволоділи львів’яни. СДЮСШОР здебільшого грав від оборони, хоча і гостро контратакував. Перший небезпечний момент у матчі створили підопічні Володимира Мухлиніна. Хороший навіс з правого флангу виконав Зізич Андрій, і Гузинець Олександр прекрасно спіймав м’яч і з лету пробив, однак на місці був воротар гостей Борисенко В’ячеслав. Згодом на 14–ій хвилині «УФК-Карпати» відкрили рахунок. Після навісу з правого флангу Слюсар Денис головою забив гол. На 32-ій хвилині гості подвоїли свою перевагу. Івашків Дмитро відзначився у воротах Святенко Дениса. Під кінець першого тайму уджгородці створили по справжньому гольовий момент. Мердєєв Вадим взяв на себе ініціативу обіграв двох гравців і віддав на Гузинця Олександра, який пробив у протилежний від кіпера кут, однак вже з лінії воріт в підкаті захисник львів’ян виніс м’яч.
Підопічні Володимира Мухлиніна дуже активно розпочали другий тайм, це дещо дезорієнтувало гостей. Вже на 3-ій хвилині СДЮСШОР створив стовідсотковий момент. Мукомела Євген пробив з-за меж штрафного майданчику, кіпер гостей відбив м’яч перед собою і на добиванні був Мердєєв Вадим, який, на жаль, також влучив у воротаря з 5-ти метрів. Футбольною ініціативою володіли ужгородці, але вже ближче до середини тайму гості вирівняли гру.  На полі була абсолютно рівна гра, однак гості зуміли забити свій третій гол. Стень Максим завдав результативного удару.
Як підсумок, «УФК-Карпати» перемогли з рахунком 3:0.
Також нам дуже приємно зазначити, що команди СДЮСШОР U-14 та U-15 здобули впевнені перемоги на виїзді над командами “Поділля” (Хмельницький). 
U-14. “Поділля” (Хмельницький) – СДЮСШОР (Ужгород)  1 : 4
Голи у складі СДЮСШОР : Кобеляш Ігор, Чепканич Олександр, Маюр Ігор, Ктітор Микола. 
U-15. “Поділля” (Хмельницький) – СДЮСШОР (Ужгород)  0 : 9
Голи у складі СДЮСШОР : Макара Богдан (2), Крільо Юрій (2), Лявинець Георгій, Бомко Максим, Гарапко Петро, Іванчик Руслан, Зизич Максим.