СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР в другому таймі дотиснув “Поділля”.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
07-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 5-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 приймали однолітків із хмельницького «Поділля». У першому матчі на поле вийшли хлопчики вікової категорії U-16. Ужгородці з точки зору турнірної таблиці виглядали повноцінним фаворитом зустрічі. Підопічні Михайла Стегури посідали 6-те місце, а «Поділля» останнє 10-те. Більше того, гості з Хмельниччини в перших чотирьох турах не забили жодного голу.  
У першому таймі було багато боротьби і вся гра проходила в центральній частині поля. Однак підопічні Михайла Стегури створили декілька перспективних напівмоментів. На 16-ій хвилині Ткач Денис виграв верхову боротьбу і головою пробивав з 7-ми метрів, однак м’яч пролетів зовсім трохи мимо воріт. Згодом у середині першого тайму гравець СДЮСШОР Лісовенко Владислав обіграв опонента та наніс сильний удар із-за меж штрафного майданчика, але на жаль, м’яч оминувся зі стійкою воріт. Гості в першому таймі не створили жодного гольового моменту.
У другому таймі перевага СДЮСШОР стала більш відчутнішою. Підопічні Михайла Стегури активніше заграли в нападі за, що і були винагородженні на 55-ій хвилині. Після метушні в штрафному майданчику м’яч відскочив до Лісовенко Владислава і він з 7-ми метрів розстріляв воротаря «Поділля». За декілька хвилин хмельницька команда могла зрівняти рахунок. Після навісу з правого флангу Герещук Владислав головою пробив вище воріт з 5-ти метрів. На 62-ій хвилині Роля Максим забиває другий гол своєї команди і зміцнює перевагу СДЮСШОР.
Таким чином СДЮСШОР U-16 завдяки вдалій грі в другому таймі здобуває перемогу з рахунком 2:0.