СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР в меншості перемагає “Прикарпаття”.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
03-го листопада на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 10-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали ФК «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Другими на поле вийшли гравці вікової категорії U-15. СДЮСШОР в цій зустрічі виглядав фаворитом, ужгородці мали у своєму активі 14 залікових балів, а наші гості на 3 пункти менше.
Матч вдало розпочався для СДЮСШОРу. Зизич Максим на 6-ій хвилині дуже сильно і результативно пробив з-за меж  штрафного майданчику, воротар гостей не зміг зреагувати на цей удар і м’яч влетів в сітку воріт. В середині першого тайму Лявинець Георгій небезпечно виконав штрафний удар, але м’яч пролетів трохи вище воріт. В кінці першого тайму Селеш Крістіан на жаль не зміг реалізувати чудовий шанс для голу. Загалом перший тайм був достатньо нервовим і пройшов в непоступливій боротьбі, також слід відзначити, що вже на останній хвилині першого тайму арбітр вилучив гравця СДЮСШОР Спеха Мар’яна. 
На початку другого тайму «Прикарпаття» створило декілька небезпечних моментів біля воріт СДЮСШОР. Однак в цих епізодах чудову гру продемонстрував воротар ужгородців Лабатій Валентин, який врятував свою команду від пропущеного голу. Ближче до середини другого тайму підопічні Тараса Вайданича зуміли вирівняти гру створити декілька небезпечних моментів. Так на 56-ій хвилині знову Зизич Максим продемонстрував свій сильний удар з дальньої відстані, але воротар не без проблем зреагував на цей постріл. За декілька хвилин Бомко Максим пробивав з 20-ти метрів, але м’яч пролетів біля дев’ятки воріт. А вже на 65-ій хвилині Селеш Крістіан холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч з воротарем, зняв всі питання про переможця цієї гри.
Таким чином СДЮСШОР в меншості здобуває перемогу з рахунком 2:0 над Івано-Франківським «Прикарпаттям» .