СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-13 потрапив до фінальної частини Новорічно-Різдвяного кубку з міні-футболу.

Фотозвіт ТУТ !
26-го грудня в ужгородському спорткомплексі “Юність” відбувся перший кваліфікаційний етап дитячо-юнацького кубку з міні-футболу, присвячений Новорічно-Різдвяним святам.
Змагання проводяться у двох вікових категоріях U-13 та U-11. Учасники цього турніру поділились на 4 зони за територіальним принципом і дві найкращі команди з кожної зони зустрінуться у фінальній частині цього турніру.  
СДЮСШОР U-13 потрапив до групи “D” разом командами ДЮСШ-1 Ужгород, ФК Чоп. Підопічні Вадима Дьордя впевнено здобули дві перемоги, над ДЮСШ-1 2:0 та над командою з міста Чоп 9:0. Після цього, СДЮСШОР грав стиковий матч проти ужгородського “Олімпу” за право виходу у фінальну частину Новорічно-Різдвяного турніру. Нам приємно відзначити, що СДЮСШОРівці здобули перемогу з рахунком 2:0. 
Таким чином, команда СДЮСШОР U-13 успішно кваліфікувалась до фінальної частини Новорічно-Різдвяного турніру в якій приймуть участь 8 кращих команд Закарпатської області. Орієнтовно проведення фінального етапу відбудеться в першій половині січня, однак детальну інформацію з цього приводу ми надамо згодом. 
СДЮСШОР U-11 потрапив до групи “В” разом з такими командами : Зенедін, Україна, Олімп. На жаль, СДЮСШОРівці на груповому етапі здобули тільки 1 заліковий бал і до фінальної частини Новорічно-Різдвяного турніру кваліфікуватись не змогли.