СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-13 перемагає в Новорічно-Різдвяному Кубку з міні-футболу.

Фото з турніру ТУТ !
10-го січня в ужгородському спорткомплексі “Юність” відбувся фінальний етап дитячо-юнацького Кубку з міні-футболу, присвячений Новорічно-Різдвяним святам, серед команд вікової категорії U-13.
У фінальній стадії прийняли участь 8 команд, які були розділені на 2 групи.
СДЮСШОР U-13 потрапив до групи “В” разом командами ФК Тячів, ФК Сільце та Мункач-07. Підопічні Вадима Дьордя здобули дві напрочуд впевнені перемоги та одного разу зіграли в нічию.
У результаті ужгородці з показником 7 залікових балів виграли свою групу і потрапили до півфіналу. У цьому матчі СДЮСШОРівці в щент розтрощили “Броньку” з Довгого з рахунком 11:0.
Фінальний матч проти Мункача-06 вийшов безкомпромісним та надзвичайно цікавим для вболівальників. Ужгородці по ходу матча двічі програвали, однак в результаті не тільки зрівняли рахунок, а й здобули перемогу з рахунком 3:2.
Також нам приємно відзначити, що організатори змагань визнали найкращим гравцем турніру нашого вихованця Олексія Пушкарьова.
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Вадим Дьордь : “Хочу сказати, що цей турнір дуже потрібний, і завдячуючи Федерації Футболу Закарпаття, яка організовує ці змагання вже не перший рік, у нас є можливість зіграти проти своїх ровесників у комфортних умовах. Також завдяки цьому турніру можна придивитись до перспектнивних хлопчиків з інших команд і хочу зауважити, що мені сподобались декілька гравців, які представляли інші колективи. Нам звичайно приємно, що ми цей турнір виграли, а особливо я задоволений тим, що хлопчики у всіх матчах виконували тренерські настанови і показали змістовну та якісну гру. В нас було декілька важких матчів проти хороших суперників і помітно було на футбольному майданчику, що в інших командах тренери ведуть якісну та правильну роботу з хлопчиками. Я хочу подякувати нашим футболістам за їхню старанність, за те, що в потрібний момент вони проявили характер на футбольному полі. На жаль, не всі наші гравці зуміли прийняти участь у фінальній стадії, адже регламент змагань дозволяє мати тільки 10 гравців у заявці, але не дивлячись на це ті хлопчики, які не грали сиділи на кожному матчі разом з нами і палко підтримували команду. Мені за цим було дуже приємно спостерігати, адже це вказує на чудовий командний дух. Я хочу привітати нашу школу, гравців і батьків наших футболістів з перемогою на цьому турнірі.”