СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР – Mfk “Zemplin” (sk) : одна перемога, одна поразка

8-го березня у смт. Середнє одразу 2 команди СДЮСШОР U-14 та U-15 провели контрольні матчі проти словацьких однолітків з Mfk “Zemplin” Michalovce.
У матчі між командами вікової категорії U-15 у першому таймі команди голів не забивали. А вже у другому таймі підопічні Тараса Вайданича більше володіли ігровою ініціативою і як підсумок забили 3 голи у ворота команди зі Словаччини. Результативними ударами відзначились: Грись Максим, Лявинець Георгій, Черевко Олександр.
U-15. СДЮСШОР – Mfk “Zemplin”   3:0
У матчі між командами вікової категорії U-14 ужгородці в самому дебюті на 2-ій хвилині гри пропустили м`яч. Підопічні Миколи Фанти не знітились і вже за декілька хвилин отримали прекрасну нагоду зрівняти рахунок у матчі, однак Годя Дмитро, на жаль, не зумів реалізувати одинадцятиметровий удар. Невдовзі команда з Михайлівців забила другий гол. Ужгородці у другому таймі відквитали один гол, завдяки результативному удару гравця, який перебуває в нас на перегляді. СДЮСШОР після цього мав декілька стовідсоткових шансів для взяття воріт, однак реалізація підвела. Натомість, гості зі Словаччини вже в кінці зустрічі, під час контратаки забили третій гол.
U-14. СДЮСШОР – Mfk “Zemplin”   1:3