СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-9 переміг у Міжнародному турнірі пам’яті Михайла Михалини

Фотозвіт з турніру Михайла Михалини дивіться ТУТ !
31-го березня, завершився 24-й Міжнародний дитячий турнір пам’яті Михайла Михалини.
Ми раді повідомити, що перемогу у Міжнародному дитячому турнірі пам’яті Михайла Михалини, серед команд вікової категорії U-9 здобула команда СДЮСШОР. 
 
U-9.
Півфінал : СДЮСШОР : “Волинь” Луцьк   3:0
Голами у матчі відзначились : Бєлов Андрій, Русин Марк (2).

Фінал : СДЮСШОР : “Плуто” Егер   3:0

У фінальному матчі підопічні Михайла Стегури продемонстрували змістовну гру і напрочуд впевнено перемогли угорський “Плуто” з рахунком 3:0. Голами у матчі відзначились : Бєлов Андрій, Боклаганич Ілля, Федоров Ілля.
Також зауважимо, що організаційни комітет змагань у номінаціях найкращий воротар та найкращий захисник визначив наших вихованців Іллю Лапонога та Марка Русина, відповідно.
У команді СДЮСШОР U-9 участь у турнірі брали такі гравці : Кертес Юрій, Бєлов Андрій, Мамченко Володимир, Русин Марк, Лапоног Ілля, Паладі Даніель, Стегура Михайло, Боклаганич Ілля, Федоров Ілля. 
Тренер команди СДЮСШОР U-9 Михайло Стегура : “Ми доволі важко розпочинали ці змагання. Перші ігри були повільними і мало змістовними, однак поступово від матчу до матчу командна гра покращувалась і бажання перемагати зростало. Порадувало те, що в останній ігровий день турніру, вирішальні ігри команда провела на одному диханні.
Дякую хлопчикам за те, що проявили характер у потрібний момент і за якісний рівень гри на протязі всього турніру.”
Керівництво ужгородського СДЮСШОР вітає, тренера Михайла Стегуру та гравців команди СДЮСШОР U-9 із чудовою грою та переможним результатом на турнірі Михайла Михалини.