СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. СДЮСШОР не помітив “Поділля”

Фото матчу дивіться ТУТ !
13-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 12-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків з Хмельницького «Поділля». Після першого матчу на поле вийшли гравці вікової категорії U-14. У матчі гравців наймолодшої вікової категорії ситуація була подібна до U-15. СДЮСШОР у турнірній таблиці 4-ий, а «Поділля» останнє.
Ужгородці від самого стартового свистка арбітра заволоділи ігровою ініціативою на полі. Активний старт матчу приніс свій позитивний результат. На 10-ій хвилині Чепканич Олександр протягнув м’яч по лівому флангу, вийшов один-на-один з воротарем і вдало реалізував момент. За 5 хвилин Юришинець Назар прекрасним ударом з 27-ми метрів прямо в дев’ятку воріт подвоїв перевагу підопічних Миколи Фанти. У середині першого тайму гравці СДЮСШОРу : Чепканич Олександр, Годя Дмитро, Вільховий Андрій, Немеш Мирослав, Кобеляш Ігор мали йще декілька хороших моментів, однак забити не вдалось. Натомість, нападник ужгородців Чепканич Олександр, вдало зіграв на другому поверсі і головою замкнув навіс партнера. З рахунком 3:0 на користь нашої команди закінчився перший тайм.
У другому таймі домінування ужгородців продовжувалось. На 40-ій хвилині Чепканич Олександр знову відзначається головою і робить рахунок 4:0. На 56-ій хвилині Годя Дмитро з одинадцятиметрової позначки забиває 5-ий гол у матчі. Вже у самому ендшпілі матчу підопічні Миколи Фанти забили йще 2 голи. Спочатку результативним ударом відзначився Гаврилець Володимир, а згодом Вільховий Андрій з пенальті поставив остаточну крапку в грі.
Як підсумок 7:0 на користь СДЮСШОР.
СДЮСШОР Ужгород : Хміль Іван, Пімінов Мирослав, Кобеляш Ігор, Юришинець Назар, Гладинець Артем, Годя Дмитро, Кобрин Василь, Вільховий Андрій, Бучок Віталій, Чепканич Олександр, Немеш Мирослав.
Запасні : Ільків Максим, Максимець Радован, Говрилець Володимир, Геці Віталій, Гомонай Василь, Окогріб Денис, Гановський Іван, Маюр Ігор, Миронов Дмитро.