СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-8 переміг на турнірі “Сакура Фест – 2019”.

9-го травня команда СДЮСШОР U-8 (2011 р.н.) прийняла участь у футбольному дитячому турнірі “Сакура Фест – 2019”. У змаганнях окрім наших хлопців взяло участь ще 5 команд.
Результати матчів групового раунду змагань.
СДЮСШОР U-8 – “Олімп” U-8 Ужгород    3:0
СДЮСШОР U-8 – ДЮСШ U-8 Ужгород     3:0
СДЮСШОР U-8 – “Олімп” U-7 Ужгород    3:0
Прекрасна результативність СДЮСШОРівців дозволила нашим вихованцям пробитись до фіналу змагань. У вирішальному матчі підопічні В`ячеслава Пінковського впевнено обіграли ДЮСШ-2 Ужгород  з рахунком 4:0. Варто відзначити, що за весь турнір наші хлопці не пропустили жодного м`яча у власні ворота. Також зауважимо, що гравець СДЮСШОРу Калинич Давид отримав приз за найкращого нападника змагань.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В`ячеслава Пінковського та його підопічних з першим місцем на турнірі “Сакура Фест – 2019”.
Тренер команди СДЮСШОР U-8 В`ячеслав Пінковський : “Я задоволений дітками та якістю тієї гри, яку ми продемонстрували. Під час цих змагань ми показали досить високу результативність в нападі та надійну гру в захисті. Я хочу подякувати діткам за старанну та якісну гру, а також батькам за їхню підтримку впродовж всього турніру.”
Також додамо, що набір до команди СДЮСШОР U-8 (хлопчиків 2011 р.н.) продовжується. Тому, якщо ваша дитина мріє займатись футболом, звертайтесь за телефоном : 050 132 9978 – В`ячеслав Пінковський.