СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 прийняв участь у Міжнародному турнірі UTMOST CUP.

З 8-го по 11-те травня команда СДЮСШОР U-11 прийняла участь у Міжнародному турнірі UTMOST CUP. У цілому в цих змаганнях було 24 команди з України, Молдови, Білорусії, Румунії.
За підсумком жеребкування ужгородці потрапили до групи “А”.
До вашої уваги склад учасників групи “А”, та результати матчів наших вихованців у груповому етапі :
Після групового етапу СДЮСШОРівці потрапили до наступного раунду змагань у якому розприділялись підсумкові місця з 17 по 24 місце.
Пропонуємо вам ознайомитись із результатами матчів.
Таким чином, підопічні Юрія Шукаля посіли 22 місце, а приз найкращого гравця команди СДЮСШОР отримав Пузяк Станіслав.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Юрій Шукаль : “Можна впевнено заявити, що на цьому турнірі були зібрані найкращі команди України цієї вікової категорії, в плані організації також все було чудово. Результатом ми звичайно ж, що не задоволені, хоча я зазначу, що по змісту та якості гри ми не поступались нашим суперникам. Навіть якщо згадати наш матч з переможцем турніру донецьким “Шахтарем”, то на полі була абсолютно рівна гра і донеччани здобули перемогу вже в самому кінці матчу. На цьому турнірі ми побачили наші слабкі сторони, а особливо це захист власних воріт при стандартних положеннях, адже саме зі стандартів ми пропустили дуже багато голів. Також, на жаль, я не задоволений відношенням хлопчиків до матчів на цьому турнірі. Гравці не у всіх іграх проявили характер та волю до перемоги, тому будуть зроблені відповідні висновки. Не всі дітки на превеликий жаль, розуміють, що вони знаходяться в найкращій футбольній школі Закарпаття і потрібно максимально старатись у кожному матчі. “